Lady Gaga: Η εμφάνιση που πυροδότησε φήμες για αρραβώνα

12:36 9/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Lady Gaga πυροδότησε φήμες για αρραβώνα, αφού εθεάθη να φοράει ένα μεγάλο, διαμαντένιο δαχτυλίδι στη διάρκεια μιας εξόδου της στο Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια, 38 ετών, φορούσε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, ενώ επισκέφθηκε μια στενή φίλη της. Ξεχώριζε στο δάχτυλό της με το οβάλ σχήμα του, ενώ η σταρ φορούσε ένα ολόμαυρο σύνολο και ένα μακρύ παλτό. Κρατούσε επίσης, μια μεγάλη Bottega Veneta tote τσάντα.

#LadyGaga strutting through

West Hollywood with a diamond so enormous you couldn't miss it! Is she hinting at wedding bells with boyfriend Michael Polansky? That oval sparkler on her left finger is screaming "Engagement!" What do you think? pic.twitter.com/0JLAx3pdAp

— Who Wore What Jewels (@wwwjewelsdaily) April 9, 2024

Από το 2019, η Lady Gaga είναι σε σχέση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Parker Group, Michael Polansky. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τις εικασίες περί αρραβώνα.

Σύμφωνα με το Page Six, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν στο X για να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με τις πρόσφατες φωτογραφίες, με έναν να γράφει: “Δεν βλέπω αρκετούς ανθρώπους να φρικάρουν με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Gaga;”. LIKE HELLO??’

Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: “Κοπελιά αρραβωνιάστηκες;” προσθέτοντας emojis με πρόσωπα που κλαίνε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Τον Δεκέμβριο του 2019, η τραγουδίστρια συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον Polansky όταν οι δυο τους εθεάθησαν να γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας. Και στις αρχές του 2020, το ζευγάρι επιβεβαίωσε το ειδύλλιό του ανταλλάσσοντας ένα φιλί στο Μαϊάμι. Επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram με τον Michael αμέσως μετά.

Η σταρ ανέβασε ένα στιγμιότυπο εκείνη την εποχή να κάθεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Στη λεζάντα είχε γράψει: “Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους θαυμαστές μου. είστε οι καλύτεροι!” μ’ ένα κόκκινο emoji καρδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Το ζευγάρι έκτοτε περνά χρόνο μαζί σε διάφορες περιστάσεις, ενώ παρευρέθησαν μαζί στα BAFTA του 2022.

Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2023, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Lady Gaga και ο Polansky είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με μια πηγή να λέει τότε στο Radar Online: “Χώρισαν πριν από μερικούς μήνες. Ήταν φιλικός χωρισμός. Είναι ακόμη φίλοι”.

Αλλά αργότερα την ίδια χρονιά, το ζευγάρι απέδειξε ότι το ειδύλλιό του ήταν δυνατό όταν εθεάθησαν μαζί στο Λας Βέγκας και πέρασαν από ένα πάρτι του SNL. Νωρίτερα φέτος τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι παρακολούθησε το Super Bowl στο Λας Βέγκας και κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο σε μια VIP σουίτα στο στάδιο Allegiant.

Keywords
Τυχαία Θέματα