Lady Gaga: Η δήλωσή της που θα συζητηθεί – “Θέλω να ζήσω μια μοναχική ζωή”

18:34 3/3/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Lady Gaga να είναι από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά εκείνη επιλέγει τον στενό κύκλο ανθρώπων και τη μοναξιά της.

Η popstar παραδέχεται ότι της αρέσει να “έχει χρόνο να είναι μόνη της” και απολαμβάνει τόσο πολύ τη δική της παρέα που δεν της αρέσει κάτι διαφορετικό. “Βασικά μ’ ενδιαφέρει πραγματικά μια μοναχική ζωή“, δήλωσε στο περιοδικό Wallpaper.

“Είναι πολύ ωραίο να έχεις χρόνο να είσαι μόνος σου,

να επεκτείνεσαι και να ξέρεις ότι είσαι αρκετός. Μακάρι να μπορούσα να το πω αυτό στον νεότερο εαυτό μου” επεσήμανε και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν νεότερη, περνούσα πολύ χρόνο μόνη μου γράφοντας μουσική. Αλλά όσο πιο επιτυχημένη γινόμουν, τόσο περισσότερο ένιωθα ότι χρειαζόμουν άλλους ανθρώπους να μου λένε ότι είμαι σπουδαία.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

“Όταν ήμουν περίπου 14 ετών, διάβασα ένα βιβλίο υπό τον τίτλο “Γράμματα σε έναν νεαρό ποιητή” του Rainer Maria Rilke. Και έχω μία φράση από το βιβλίο σαν τατουάζ στο μπράτσο μου… Το έκανα στην Οσάκα όταν ήμουν 23 ετών. “‘Την πιο βαθιά ώρα της νύχτας, αναρωτήσου αν θα έπρεπε να πεθάνεις αν σου απαγορευόταν να γράψεις. Κοίτα βαθιά μέσα στην καρδιά σου όπου η απάντηση απλώνει τις ρίζες της και ρώτησε τον εαυτό σου: Muss ich schreiben; [Πρέπει να γράψω;]“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Αν δεν ήμουν επιτυχημένη με τον τρόπο που είμαι σήμερα, είμαι ευγνώμων για την επιτυχία μου, και πάλι θα το έκανα. Θα ήμουν στο Lower East Side. Θα το έκανα ό,τι κι αν γινόταν. Απολύτως, 100%”, είπε για το γεγονός ότι προτιμά να κάνει μουσική για την τέχνη παρά για την ανταμοιβή.

Και πρόσθεσε: “Το ξέρω αυτό επειδή στην πραγματικότητα δεν περνώ πολύ χρόνο στο Χόλιγουντ. Μπορεί να φαίνεται σαν να είμαι, επειδή μερικές φορές είναι η περίοδος των βραβείων και με βλέπετε στα κόκκινα χαλιά. Αλλά είμαι κυρίως στο σπίτι μου και δουλεύω. Αυτό είναι το πράγμα που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη“.

Keywords
Τυχαία Θέματα