Kylie Jenner: Kατηγορείται πως «έκλεψε» τη νέα της σειρά ρούχων από σχεδιάστρια που «πνίγεται στα χρέη»

Νέα μέρα, νέο σκάνδαλο για την οικογένεια των Kardashians. Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η Kylie Jenner με αφορμή τη νέα της συλλογή ρούχων. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

‘Ολα ξεκίνησαν όταν η νεαρή σχεδιάστρια Betsy Johnson,

που σχεδιάζει για την Products Ltd, ισχυρίστηκε ότι η Kylie Jenner πήρε τις ιδέες της και τις χρησιμοποίησε για να βγάλει χρήματα με τη νέα σειρά ρούχων της. Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Betsy Johnson υπήρξε ιδιαίτερα καυστική, υποστηρίζοντας ότι η 26χρονη reality star κερδίζει χρήματα από τη δική της δουλειά, ενώ εκείνη «πνίγεται» στα χρέη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betsy Johnson (@betsyjohnson_)

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στείλαμε με email στην Kylie και σε όλη την ομάδα της @products.ltd την ιδέα μας 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΔΕΑ KYLIE…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. Ευχαριστώ για τη συνυπογραφή. F**k την υποστήριξή σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betsy Johnson (@betsyjohnson_)

Η δυσαρεστημένη σχεδιάστρια μοιράστηκε στη συνέχεια μια εικόνα που περιείχε λεπτομέρειες του αρχείου που είχαν αποστείλει στην Kylie Jenner σχετικά με την αποπληρωμή του φοιτητικού της δανείου. Έδειξε ότι έχει χρέος 48.294,43 λίρες.

Η Betsy, η οποία εργάζεται ως στιλίστρια, σύμβουλος και δημιουργική διευθύντρια και είναι συνυφασμένη με μάρκες όπως η Luis De Javier και η Balenciaga – συνέχισε στη συνέχεια με την κατάθεση των παραπόνων της. «Δεν είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Κοιτάζω το φοιτητικό μου χρέος. Δούλεψα πολύ γι’ αυτό. Όπως και τόσα άλλα παιδιά της εργατικής τάξης που δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσουν την τεχνογνωσία και δεν γεννήθηκαν με το προνόμιο να μπορούν αμέσως να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους».

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα πάντως της 26χρονης δισεκατομμυριούχου, ονόματι KHY, τη θέλει να συνεργάζεται με ένα άλλο ανεξάρτητο brand, το Namillia. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την Betsy, που στην ανάρτησή της τους χαρακτήρισε «συνεργασία σκουπιδιών».

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το λανσάρισμα του brand της Kylie Jenner προσθέτοντας emojis με το μεσαίο δάχτυλο πάνω στην ανάρτηση, ενώ σε μια τελευταία της σπόντα, μοιράστηκε ένα screenshot ενός μηνύματος από έναν άλλο χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το οποίο έγραφε: «Η Kylie παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με τις κατηγορίες, αλλά μίλησε στη Wall Street Journal για το νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα».

Εκεί λοιπόν η Kylie Jenner είχε δηλώσει: «Δημιουργικά έχω τόσο ισχυρό όραμα για το πώς θέλω να μοιάζω και τι θέλω να κάνω και τι θέλω να φοράω. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να μου λέει τι να κάνω».

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει επίσημα την 1η Νοεμβρίου, ενώ οι θαυμαστές της μπορούν να εγγραφούν για να έχουν πρόσβαση από τώρα σε επιλεγμένα αντικείμενα στην ιστοσελίδα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα