Kristen Stewart: Eίναι «τρελά ερωτευμένη» με την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer

21:32 9/3/2024 - Πηγή: InStyle

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η Kristen Stewart στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς της, Dylan Meyer. «Είναι ευτυχισμένη στη σχέση της. Είναι άλλωστε αρραβωνιασμένη εδώ και αρκετό καιρό» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο περιοδικό People. «Της αρέσει να είναι στο σπίτι και να κάνει όλες τις δουλειές» συνέχισε.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί. Στην πραγματικότητα, η Meyer

είναι και σεναριογράφος και μάλιστα έχει γράψει το σενάριο για τις ταινίες «XOXO» και «Loose Ends».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dylan Meyer (@spillzdylz)

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα κινηματογραφικό πλατό το 2013. Ωστόσο, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού το 2019. Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν γρήγορα, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019. Λίγους μήνες μετά μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2019, η 33χρονη ηθοποιός από το «Twilight» είχε αποκαλύψει ότι ήδη σκεφτόταν να παντρευτεί με την αγαπημένη της.

Έκτοτε, οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Τα παιδιά είναι μια φυσική εξέλιξη για εκείνη», λέει η πηγή για την Kristen Stewart.

«Είναι νέα και έχει αρκετό χρόνο για να το σχεδιάσει» προσθέτει. Πρόκειται φυσικά για κάτι που είχε εξομολογηθεί και η ίδια τον προηγούμενο μήνα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone, αποκάλυψε ότι εκείνη και η Meyer σχεδιάζουν να κάνουν παιδιά. Μάλιστα, τόνισε ότι, παρόλο που φοβάται τόσο τον τοκετό, θέλει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Εκτός από την επιθυμία για δημιουργία οικογένειας, οι δυο τους έχουν πολλά ακόμη κοινά που τις ενώνουν. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της, η Stewart, «Είμαστε και οι δύο από το Los Angeles και το αγαπάμε πολύ. Είμαστε και οι δύο αλητάκια. Και οι δύο νιώθαμε σαν trolls όταν ήμασταν παιδιά. Είμαστε τόσο ίδιες αλλά τόσο διαφορετικές. Είναι συγγραφέας κι είναι καταπληκτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα