Kim Kardashian: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ σχετικά με τον Pete Davidson

18:47 19/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian μίλησε για το πόσο χαριτωμένη είναι η σχέση της με τον γνωστό κωμικό.

Η τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας είναι μαζί με τον Pete Davidson τους τελευταίους μήνες. Στην αρχή νομίζαμε ότι πρόκειται για απλές φήμες, όμως πλέον αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood. Μάλιστα, αποφάσισαν ότι δεν θα κρύβουν πια τον έρωτά τους και μιλούν ανοιχτά για αυτόν. Η Kim εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή, ‘The Ellen DeGeneres Show’ και συζήτησε με την παρουσιάστρια για τον αγαπημένο της.

Tom Hiddleston: Αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη celeb style fanpage (@thestylejuice)

“Είδα ότι γίνατε instagram official με τον Pete. Συγχαρητήρια!” σχολίασε η Ellen DeGeneres. Και η Kim, απάντησε χιουμοριστικά. “Τίποτα δεν είναι επίσημο αν δεν δημοσιευθεί στο instagram”.

Η Rihanna αποκάλυψε ποιο είναι το «πρότυπο μητέρας» που θα ήθελε να ακολουθήσει

“Έχoυμε τόσες πολλές χαριτωμένες φωτογραφίες. Και θέλω να τις ανεβάσω όλες. Μετά αναρωτιέμαι… μήπως δεν πρέπει; Μήπως πρέπει να ανεβάζω ένα “δείγμα” της σχέσης μας… δεν ξέρω τι πρέπει να αναρτώ και τι όχι… Νιώθω πάντως πολύ όμορφα και είμαι χαρούμενη” εξήγησε η Kardashian. “Έχω περάσει τα 40 και ήθελα να τολμήσω να κυνηγήσω την ευτυχία μου. Δεν το φοβήθηκα και τώρα νιώθω υπέροχα. Ο Pete άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι, είμαι πολύ χαλαρή και περνάμε όμορφα” πρόσθεσε.

Η Kylie Jenner ανοίχτηκε για την ψυχολογική της κατάσταση μετά τον τοκετόΗ αλήθεια είναι ότι η χαρά της είναι φανερή και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελό της. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Keywords
Τυχαία Θέματα