Kim Kardashian: Ντροπιασμένη και ανήσυχη από τα καμώματα του Kanye West – Το κατεβασμένο παντελόνι του ράπερ

22:28 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Σχεδόν καθημερινά οι δημοσιογράφοι του κίτρινου Τύπου γράφουν και καταγράφουν με παπαράτσι τις νέες περιπέτειες του Kanye West με την νέα του συμβία Bianca Censori.

Ο 46χρονος ράπερ και σχεδιαστής ρούχων, βρίσκεται στην Ιταλία με την 28χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονα και οι κάθε δημόσια εμφάνισή τους κρύβει πίσω της τον μισό ποινικό κώδικα! Η νεαρή στις βόλτες της με τον διάσημο καβαλιέρο της φοράει σχεδόν … τίποτα, επιλέγει εφαρμοστά see through

στο χρώμα του δέρματος, με αποτέλεσμα εκείνη και ο συνοδός της να έχουν μπει στο στόχαστρο με συχνά χλευαστικά σχόλια.

Kanye West: Η σύντροφός του με στρινγκ εσώρουχο και διάφανη φόρμα που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασίαCredit: Kanye West/Instagram

Πρόσφατα μάλιστα ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών της Kim Kardashian εθεάθη έχοντας κατεβασμένο το παντελόνι του και την 28χρονη να κάθεται δίπλα του ή τέλος πάντων κοντά του… ενώ επέβαιναν σε ένα θαλάσσιο ταξί στα διάσημα κανάλια της Βενετίας.

Η 42χρονη τηλεοπτική περσόνα από τη μεριά της, δε κρύβει την ανησυχία και τη ντροπή της για όσα διαβάζει και σύμφωνα με δημοσιεύματα θεωρεί πως «ξεκάθαρα κάτι δε πάει καλά» με τον West.

Η ριάλιτι σταρ και ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, συνδέθηκαν ερωτικά τον Απρίλιο του 2012. Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2013 και παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου 2014 στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά: την North, 10, τον Saint, 7, την Chicago 5 και την Psalm, 4 ετών αντίστοιχα.

Τον Ιανουάριο του 2021, έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού καθώς και η εγκατάσταση του West στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ.

O Kanye West και η Bianca Censori σε βόλτα τους στο Los Angeles στις 13.5.2023.Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

H Kardashian «δεν ξέρει πώς θα τα εξηγήσει όλα αυτά στα παιδιά», λέει μια πηγή στη Sun μετά το περιστατικό με τον γυμνό πισινό του μπαμπά τους. «Η Kim δεν κρύβει την ανησυχία της για τις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με την Bianca – πώς θα τα εξηγήσει όλα αυτα στα παιδιά;» αναφέρουν τα ρεπορτάζ. «Ντρέπεται και ανησυχεί γι’ αυτόν – τριγυρνά ξυπόλητος στο δρόμο με μια σαμπάνια στο χέρι, κάτι σαφώς δεν πάει καλά», καταλήγει πηγή προσκείμενη στην Kardashian.

Bianca Censori: Η σύντροφος του Kanye West κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή – Εκκλήσεις στην αστυνομία για την τιμωρία της

Keywords
Τυχαία Θέματα