Kim Kardashian: Έχασε περισσότερους από 100.000 followers εξαιτίας της Taylor Swift

21:33 23/4/2024 - Πηγή: InStyle

H Kim Kardashian νιώθει καλά το ταρακούνημα από το φαινόμενο της Taylor Swift, καθώς ήρθε η ώρα να πληρώσει τα λάθη του Kanye West.

Η Taylor στο νέο της άλμπουμ The Tortured Poets Department συμπεριέλαβε ένα τραγούδι με το οποίο επιτίθεται στην τηλεπερσόνα. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου μέχρι σήμερα η Kim Kardashian

έχει ήδη χάσει περισσότερους από 100.000 ακολούθους και ακόμη μετρά. Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα η reality star είχε 364,3 εκατ. followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ο αριθμός έπεσε στα 363 εκατομμύρια από τη Δευτέρα και τα σχόλια του δημιουργού του Skims είναι γεμάτα από Swifties που γράφουν τον τίτλο του καυστικού τραγουδιού, “thanK you aIMee”.

Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε στο δεύτερο μέρος του “μυστικού διπλού άλμπουμ” της Swift, αναφέρεται σε έναν “μπρονζέ, μαυρισμένο με σπρέι” νταή του λυκείου.

Η 43χρονη Kardashian δεν έχει ακόμη σχολιάσει το viral τραγούδι, ή την επίδρασή του στο κύρος της στα social media, αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται ενώ έτρωγε έξω με φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η Kardashian έχει έρθει σε αντιπαράθεση με την 34χρονη Swift, ενώ ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της Kanye West το 2016. Αφού ο ράπερ αποκάλεσε τη Swift “αυτή η σκύλα” στο τραγούδι του “Famous”, με το οποίο η popstar διαφώνησε, η Kardashian επέμεινε στο GQ ότι η Swift του είχε δώσει την άδεια.

“Ήξερε απόλυτα ότι αυτό θα έβγαινε προς τα έξω”, δήλωσε η Kardashian για τον West που ακολούθησε το “σωστό πρωτόκολλο” πριν από την κυκλοφορία. “Ήθελε ξαφνικά να κάνει σαν να μην το έκανε”.

Δημοσίευσε επίσης ένα τηλεφώνημα μεταξύ της Swift και της West, το οποίο η τραγουδίστρια του δήλωσε αργότερα ότι καταγράφηκε “παράνομα” και “μονταρίστηκε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα