Kim Kardashian: Αποκαλύπτει το μέλλον των τεσσάρων παιδιών της στην «αυτοκρατορία» της

22:01 27/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian «είναι ανοιχτή» στο να κρατήσει την εταιρεία της, SKNN στην οικογένεια. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Bustle. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα αφήσει τα παιδιά της να ασχοληθούν με την εταιρεία όταν μεγαλώσουν, απάντησε θετικά.

«Νομίζω ότι θα έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι θέλουν να κάνουν. Και αν κάποιος από αυτούς θέλει να το αναλάβει, ευχαρίστως μπορεί

να το κάνει» απάντησε η διευθύνουσα σύμβουλος της SKNN by Kim.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian: Tο μέλλον των τεσσάρων παιδιών της στις επιχειρήσεις της

«Θα ήθελα πολύ να συμμετέχουν. Ωστόσο θέλω να κάνουν ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους. Και αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι άσχετο. Κάτι εντελώς έξω από τον χώρο της ομορφιάς. Και αυτό θα ήταν εντάξει για μένα». Θυμίζουμε ότι η επιχειρηματίας και reality star έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Όλα με τον 46χρονο ράπερ πρώην σύζυγό της, Kanye West. Τον τεσσάρων ετών Psalm, την έξι ετών Chicago, 6 ετών, τον οχτώ ετών Saint και τη δεκάχρονη North.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η σταρ των Kardashians μοιράστηκε στο Instagram ένα γλυκό αφιέρωμα. Σκοπός της ήταν να ευχηθεί για τα γενέθλια της κόρης της Chicago. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα όπου μητέρα και κόρη ποζάρουν μαζί. Οι λήψεις έγιναν στο ετήσιο πάρτι των Kardashians- Jenners την παραμονή των Χριστουγέννων, το οποίο διοργάνωσε η ίδια.

«Χρόνια πολλά για τα 6α γενέθλια σου! Ειλικρινά δεν ήξερα πολλά για το πώς θα ήταν να μεγαλώνεις ένα κορίτσι Αιγόκερω, αλλά εσύ το κάνεις τόσο εύκολο και διασκεδαστικό» έγραψε μεταξύ άλλων η περήφανη μητέρα στη λεζάντα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα