Kevin Spacey: Ξεκινά η δίκη του στο Λονδίνο για σεξουαλικά αδικήματα κατά τεσσάρων ανδρών

10:52 28/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ξεκινά σήμερα η δίκη του Kevin Spacey στο Λονδίνο για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών.

Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ είχε προηγουμένως αρνηθεί 12 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σεξουαλική αλλά και άσεμνη επίθεση, μεταξύ 2001 και 2013. Ο Kevin Spacey θα εμφανιστεί στο δικαστήριο του Southwark Crown Court σε μιαδίκη που αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ έχει δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες.

Oscar-winning actor Kevin Spacey is due to appear in a London court on Wednesday for the start of his four-week trial on a dozen sex offence charges https://t.co/ju1PoTyZGG pic.twitter.com/otU5kxtlgZ

Reuters (@Reuters) June 28, 2023

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε αθώος τον Ιανουάριο σε τρεις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση προσώπου σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση.

Ο Spacey είχε, επίσης, προηγουμένως αρνηθεί ακόμη τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση σε σεξουαλική δραστηριότητα με διείσδυση χωρίς συναίνεση.

Σε μια πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο του Westminster τον Ιούνιο, ο δικηγόρος του Spacey, Patrick Gibbs QC, δήλωσε ότι ο πελάτης του “αρνείται σθεναρά κάθε εγκληματική ενέργεια σε αυτή την υπόθεση.”

Ο Gibbs δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο “για να αποδείξει την αθωότητά του” και “να συνεχίσει τη ζωή του.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Spacey (@kevinspacey)

Ο Spacey έχει βραβευθεί με δύο Όσκαρ, το 1996 για τον ρόλο του στο The Usual Suspects και το 2000 για το American Beauty. Επίσης, είναι γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά House of Cards. Ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο θέατρο The Old Vic στο Λονδίνο μεταξύ 2004 και 2015.

Ο ηθοποιός έχει διεύθυνση στο Waterloo, στο νότιο Λονδίνο, αλλά ζει στη Βαλτιμόρη, στις ΗΠΑ, όπου έχει οικογένεια και έναν σκύλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα