Kevin Bacon-Kyra Sedgwick: Αυτό είναι το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου τους έπειτα από 35 χρόνια

13:24 30/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Kevin Bacon και η Kyra Sedgwick μιλάνε για τον έρωτά τους που κρατά περισσότερα από 30 χρόνια και αποκαλύπτουν το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Το ζευγάρι των ηθοποιών γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Lemon Sky, το 1987. Ο Kevin Bacon είπε πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας όταν αντίκρισε την Kyra Sedgwick. “Έμεινα άναυδος. Πίστεψα ότι ήταν καταπληκτική” είπε. Εκείνη την εποχή,

ο Bacon είχε ήδη πάρει μια γεύση διασημότητας χάρη στον ρόλο του ως επαναστάτης της μικρής πόλης Ren στο χορευτικό δράμα Footloose του 1984, αλλά η Sedgwick δεν είχε δει την ταινία και δεν ήταν και πολύ πρόθυμη να βγει με τον ανερχόμενο σταρ. “Θυμάμαι να σκέφτομαι, Ω, νομίζει ότι είναι πολύ κουλ” είπε η Kyra καθώς θυμάται τη γνωριμία τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Bacon (@kevinbacon)

Αφού επέμεινε, κατάφερε να την πείσει και αυτή συμφώνησε να βγει μαζί του. Πήγαν για δείπνο και κατέληξαν να συζητούν και να γελούν με τις ώρες. Αλλά η Sedgwick λέει ήταν το πώς ένιωθε την επόμενη μέρα που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ήταν ο ένας και μοναδικός. “Θυμάμαι να ξυπνάω και να λέω: Νιώθω σαν στο σπίτι μου”, σημειώνει στο People σε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της. “Συνειδητοποίησα ότι είναι αυτός!”

Τώρα, για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, το ζευγάρι έχει χτίσει μια οικογένεια μαζί, ενώ παράλληλα ισορροπεί ανάμεσα σε επιτυχημένες καριέρες και την οικογένειά τους, αφού έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τον 33χρονο Travis και την 31χρονη Sosie. “Ήμασταν πάντα ο ένας για τον άλλον η μεγαλύτερη υποστήριξη και ο καλύτερος θαυμαστής”, λέει η Sedgwick, η οποία πρόσφατα σκηνοθέτησε τον Bacon στο δράμα Space Oddity.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Bacon (@kevinbacon)

Προσθέτει ότι το να μπορεί ο ένας να κάνει τον άλλον να γελάει ήταν βασικό συστατικό στον 35χρονο γάμο τους. “Η αίσθηση του χιούμορ είναι ζωτικής σημασίας”, λέει η Sedgwick. “Είναι φρικτά αστείος” και φαίνεται πως το χιούμορ είναι το βασικό συστατικό και το μυστικό για έναν γάμο με διάρκεια και ευτυχία.

Στο μεταξύ, ο Bacon λέει ότι δεν έχει δει ποτέ τη γυναίκα του πιο ευτυχισμένη στη δουλειά από ό,τι όταν βρίσκεται πίσω από την κάμερα. “Λατρεύει απόλυτα τη σκηνοθεσία. Δεν μπορείς να είσαι μέλος του συνεργείου ή του καστ και να μην παρασυρθείς από αυτόν [τον ενθουσιασμό]”, λέει ο Bacon, ο οποίος σκηνοθέτησε τη Sedgwick στην ταινία Loverboy του 2005.

Όταν δεν εργάζεται, το προσγειωμένο ζευγάρι θέλει να απολαμβάνει τις πιο ήσυχες στιγμές της ζωής μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα