Kendall Jenner: Υποστηρίζει τον Jaden Smith που έφυγε από το show του Kanye West

15:44 5/10/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kendall Jenner υποστηρίζει τον φίλο της Jaden Smith, ο οποίος αποχώρησε από την αμφιλεγόμενη επίδειξη μόδας του Kanye West, Yeezy Season 9, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Μετά το show – με πολλά μοντέλα να φορούν μπλουζάκια “White Lives Matter” – ο Jaden παραδέχτηκε στο Twitter ότι

“έπρεπε να φύγει” μετά από αυτό που είδε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

«Δεν με νοιάζει ποιος είναι, αν δεν νιώσω το μήνυμα φεύγω», έγραψε η 24χρονος γιος του Will Smith. «Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία».

Jaden Smith’s reaction to Kanye West’s White Lives Matter shirt pic.twitter.com/U2tGgEMm4X

— RapTV (@Rap) October 3, 2022

Η Kendall – της οποίας η αδερφή Kim Kardashian ήταν παντρεμένη με τον Kanye για έξι χρόνια πριν από τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2021 – στη συνέχεια υποστήριξε τη μακροχρόνιo φίλo της κάνοντας like στις αναρτήσεις του Jaden για το show.

Την επόμενη μέρα της επίδειξης, ο Kanye συνέχισε να κάνει πάταγο στα social media, ακολουθώντας τη συντάκτρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, η οποία μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα αμφιλεγόμενα ρούχα του. Σε απάντηση, ο Ye δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της δημοσιογράφου στο Instagram του, μαζί με λεζάντες που επικρίνουν το στιλ της.

Η κριτική του ώθησε τη Gigi Hadid να μπει και να υπερασπιστεί τη Gabriella, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, αποκαλώντας τον Kanye «νταή και ανέκδοτο».

Gigi Hadid: “Νταής” και “ανέκδοτο” ο Kanye West

«Μακάρι να είχες ένα ποσοστό από τη διάνοιά της», έγραψε μεταξύ άλλων το supermodel κάτω από μια από τις αναρτήσεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Ο Kanye έγραψε πριν λίγες ώρες στο Instagram ότι είχε συνάντηση με την «ΑΔΕΡΦΗ» του Gabriela.

«Ζητήσαμε συγνώμη για τον τρόπο που κάναμε ο ένας τον άλλον να αισθανθεί. Στη πραγματικότητα έχουμε βιώσει και οι δύο τον αγώνα για την αποδοχή σε ένα κόσμο που δεν είναι δικός μας» έγραψε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα