Kate Moss: Η “βασίλισσα του πάρτι” επέστρεψε – Το αποκαλυπτικό φόρεμα και το στιλιστικό ατύχημα

Η Kate Moss έλαμψε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Λονδίνο και θύμισε τις ένδοξες μέρες όπου κατακτούσε πασαρέλες και χορευτικές πίστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyond Talent Global (@beyondtalentglobal)

Το topmodel εμφανίστηκε στο πάρτι για τα 40 χρόνια της Diet Coke, λαμπερό και εκτυφλωτικό, φορώντας ένα αποκαλυπτικότατο φόρεμα, διαφανές και με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Kate Moss looks incredible in sheer dress with plunging neckline as she attends Diet Coke event https://t.co/yH5P9wM7M8 pic.twitter.com/KOXzlZbd4D

— lex scripta esq (@lexscriptaesq) November 10, 2022

Η Moss διορίστηκε δημιουργική διευθύντρια του brand νωρίτερα μέσα στον χρόνο.

Γρήγορα μπήκε στο κλίμα ανεβαίνοντας στα decks του DJ και επιδεικνύοντας τις χορευτικές της κινήσεις δίπλα στον καλό της φίλο Fat Tony.

Anybody else feel like Kate Moss being back out on the town partying gives us all a bit of a pink ticket to go for it when we next go out? Zero fucks given last night. With her breast out. YES KATE. pic.twitter.com/LaFh2Pvp7A

— Dean Piper (@DeanPiper) November 10, 2022

Πέρασε το υπόλοιπο βράδυ στα πριβέ κλαμπ του Λονδίνου, ενώ δεν απέφυγε το στιλιστικό ατύχημα καθώς, πηγαίνοντας στο αυτοκίνητό της τις πρώτες πρωινές ώρες, αποκαλύφθηκε το στήθος της, με τους παπαράτσι να μην χάνουν την ευκαιρία να την απαθανατίσουν.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Kate Moss προκάλεσε ανησυχία για την κατάστασή της καθώς στα βραβεία της WSJ φάνηκε να χάνει τα λόγια της και να εκφωνεί μία ασυνάρτητη ομιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα