Kate Middleton: Ωραία μου κυρία… πιστή στο στιλ της Diana κερδίζει τις εντυπώσεις

21:23 18/6/2022 - Πηγή: InStyle

Το Royal Ascot θεωρείται από πολλούς, ως το ημερολογιακό αποκορύφωμα της βρετανικής καλοκαιρινής περιόδου. Φέτος επέστρεψε στην παλιά του δόξα, την προ πανδημίας Covid, με τους παρευρισκόμενους να το διασκεδάζουν χωρίς περιορισμούς αλλά και να ποντάρουν στους αγώνες άνετα…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O H I N I (@cambridgebengali)

Ο ζεστός καιρός,

η θερμοκρασία έφτασε και τους 31 βαθμούς Κελσίου, ανάγκασε τους διοργανωτές να ανακοινώσουν πως ο ενδυματολογικός κώδικας δεν θα εφαρμοστεί σε όλα τα καταλύματα και ότι οι άντρες συμμετέχοντες θα μπορούσαν να αφαιρέσουν τα σακάκια και τις γραβάτες.

Η φετινή πασαρέλα περιελάμβανε μονόχρωμα φουστάνια σε πράσινο και κίτρινο χρώμα αλλά και αέρινα χρωματιστά.

Η δούκισσα του Cambridge έφτασε για να παρευρεθεί στους αγώνες της τέταρτης ημέρας, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα William.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, ο πρίγκηπας William και η Kate Middletone παρευρέθηκαν στις φετινές εκδηλώσεις του Royal Ascot και για μία στιγμή, νομίσαμε, παρατηρώντας την Κate Middletone, πως είδαμε τη Diana πριν από 34 χρόνια.

Για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα πουά φόρεμα Alessandra Rich, με ψηλή λαιμόκοψη, ασύμμετρο στρίφωμα και λεπτομέρειες με κουμπιά στον ώμο. Ένα φόρεμα που θύμισε την επιλογή της πριγκίπισσας Diana, τον Ιούνιο του 1988.

Το σύνολό της συνόδεψε το απαραίτητο για την περίσταση καπέλο της Sally Ann Provan, ενώ συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι γόβες Gianvito Rossi. Για να τιμήσει την αδικοχαμένη πεθερά της, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια τα οποία ανήκαν σε εκείνην.

Ήταν η δεύτερη φορά που η Kate Middletone επέλεξε να φορέσει κάποιο αξεσουάρ που είχε ήδη φορέσει η Diana. Tην πρώτη φορά ήταν στα βραβεία Bafta το 2019.

O πρίγκηπας William, δούκας του Cambridge και η Kate Middeltone, δούκισσα Catherine του Cambridge φτάνουν στα Bafta Awards στο Royal Albert Hall στις 10 Φεβρουαρίου 2019, στο Λονδίνο.Photo by Tim Ireland – WPA Pool/Getty Images

Η Diana το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια είχε φορέσει σε ένα συμπόσιο για τον Ιάπωνα Αυτοκράτορα Ακιχίτο το 1990, αλλά και σε ένα γκαλά στο Παλάτι των Βερσαλλιών το 1994.

Η πριγκίπισσα Diana, της Ουαλίας, φορώντας βραδινό φόρεμα της Catherine Walker στο δείπνο στο παλάτι των Βερσαλλιών, Νοέμβριος 1994. Photo by Pool/Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα