Kate Middleton: Δεν άφησε τη βροχή να της χαλάσει το κέφι – Η στιλιστική επιλογή στο Wimbledon που προκάλεσε εντύπωση

17:24 4/7/2023 - Πηγή: InStyle

Αρκετά ευδιάθετη εμφανίστηκε η Kate Middleton στο Wimbledon για να παρακολουθήσει την Katie Boulter να παίζει και έδειξε ότι δεν θα αφήσει τη βροχή να της χαλάσει τη διάθεση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας που είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis Club

από το 2016 έμοιαζε υπέρκομψη καθώς έφθασε στο All England Club φορώντας μια πλισέ λευκή φούστα και ένα blazer Balmain, στο χρώμα της μέντας, αξίας 1.950 λιρών.

A warm welcome to Our Patron, HRH The Princess of Wales #Wimbledon pic.twitter.com/8Zqlq6SXia

Wimbledon (@Wimbledon) July 4, 2023

Η Κate συνάντησε την πρώην τενίστρια Laura Robson για να παρακολουθήσει λίγη από τη δράση πριν από την τελετή στις 13.00 και κάθισε ανάμεσα στο πλήθος για να παρακολουθήσει την Katie να παίζει εναντίον της Daria Saville.

The Princess of Wales in Wimbledon today @KensingtonRoyal #PrincessCatherine #catherinemiddleton #KateMiddleton #PrincessofWales #royalfashion #CatherinePrincessofWales #RoyalFamily #PrincessCatherineofWales #PrinceWilliam #wimbledon2023 @RoyalFamilyITNP @Wimbledon pic.twitter.com/9AzcLCmdZi

— HRH Catherine (@CatherineGCVO) July 4, 2023

Ωστόσο, το παιχνίδι διακόπηκε λόγω της ισχυρής βροχοπτωσης με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να βρίσκει καταφύγιο κάτω από μία ομπρέλα. Στη συνέχεια μπήκε στο βασιλικό θεωρείο ώστε να παρακολουθήσει την ειδική τελετή προς τιμήν του Roger Federer.

Kate Middleton leads the applause as Wimbledon legend Roger Feder receives standing ovation https://t.co/JTdxLuv08q

— talkSPORT (@talkSPORT) July 4, 2023

Όσον αγορά στις στιλιστικές της επιλογές, το σακάκι Balmain ήταν αναμφισβήτητα το κεντρικό σημείο της εμφάνισής της. Το σχέδιο κυκλοφόρησε το 2021, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Kate επέλεξε για την εμφάνισή της κάτι από τον οίκο Balmain. Στις διάσημες θαυμάστριες του γαλλικού οίκου μόδας περιλαμβάνονται η Cara Delevingne και η Kim Kardashian.

The Princess of Wales in Wimbledon today #PrincessCatherine #catherinemiddleton #KateMiddleton #PrincessofWales #royalfashion #CatherinePrincessofWales #RoyalFamily #PrincessCatherineofWales #PrinceWilliam #wimbledon2023@RoyalFamilyITNP @KensingtonRoyal @Wimbledon pic.twitter.com/wHKo6Xusgh

— HRH Catherine (@CatherineGCVO) July 4, 2023

Αυτό που κάνει εντύπωση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο ο δημιουργικός διευθυντής του Balmain είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε πολύ να ντύσει τη Meghan Markle, και την περιέγραψε ως “γεμάτη αυτοπεποίθηση, σέξι και γεμάτη σεβασμό.”

The Princess of Wales, Kate Middleton, alongside Deborah Jevans (left) and Laura Robson watches Katie Boulter in action against Daria Saville on the small Court 18 on day two of the 2023 #Wimbledon pic.twitter.com/1B5zVGgZTp

— FirstSportz Tennis (@FS_Tennis1) July 4, 2023

Kate Middleton to honour Roger Federer on Wimbledon’s Centre Court https://t.co/JGTon4Ynxo via @Femail

Princess (@CherylKate_News) July 4, 2023

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος του Ουίμπλεντον, οι αγώνες ξεκίνησαν στα περισσότερα γήπεδα λίγο μετά τις 11 π.μ. στο All England Club, αλλά οι μουσαμάδες βγήκαν καθώς έπεφτε βροχή περίπου μία ώρα αργότερα. Η Kate κατάφερε να παρακολουθήσει λίγο από τον αγωνα της Katie, η οποία κέρδισε τον πρώτο της τίτλο WTA στο Nottingham και έφτασε στα ημιτελικά στο Surbiton, πριν η βροχή διακόψει το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα