Kate Middleton: Δείτε την να κάνει ψώνια για το Halloween μαζί με τα παιδιά της

Σε γνωστό σούπερ μάρκετ του Cambdrige, απαθανατίστηκε η Kate Middleton, μαζί με τα δυο της μεγαλύτερα παιδιά, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα George, όπου έκαναν τις αγορές τους για το Halloween.

Όπως αναφέρει μια πελάτισσα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα, η Kate μαζί με την Charlotte και τον George έψαχναν για στολές Halloween.

Όσο μάλιστα βρισκόταν εκεί, η δούκισσα του Cambridge δεν δίστασε να μιλήσει και με κάποια άλλα παιδιά, ρωτώντας τους τι θα ντυθούν εκείνη την μέρα.

View this post on Instagram

دوشس کمبریج در حال خریدن لباس هالووین برای جورج و شارلوت #کیت_میدلتون #دوشس_کمبریج #خانواده_سلطنتی_انگلستان #پرنس_جورج #پرنسس_شارلوت #katemiddletonstyle #katemiddleton #duchesskate #duchessofcambridge

A post shared by فن پیج خانواده زیبای کمبریج (@cambridge_family.ir) on Oct 24, 2019 at 1:22pm PDT

«Ήταν μαζί με την Charlotte και τον George, κοιτούσαν για στολές Halloween. Ο σωματοφύλακας της βέβαια επέβλεπε τους ανθρώπους που ήταν με τα κινητά τους και τους έλεγαν να μην τραβάνε φωτογραφίες. Φρόντισα να την τραβήξω μια φωτογραφία, την ώρα που βρισκόταν στα self-service ταμεία» δήλωσε η πελάτισσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα