Kate Middleton: Απολαμβάνει διακοπές με τον William και τα παιδιά τους μετά την περιπέτεια υγείας – Έφυγε από το Ουίνδσορ

22:00 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την κατάσταση της Kate Middleton αφού, σύμφωνα με αναφορές, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφυγε από το Κάστρο του Ουίνδσορ για πρώτη φορά μετά την επέμβασή της. Η Kate υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου, με την είδηση να προκαλεί αναστάτωση σε όλη τη Βρετανία. Η πριγκίπισσα παρέμεινε στο νοσοκομείο για 14 ημέρες, ενώ το διάστημα της ανάρρωσής της θα διαρκέσει έως και μετά το Πάσχα.

Η

42χρονη Kate πλέον θα περάσει χρόνο στο Anmer Hall, στο σπίτι που μοιράζεται με τον πρίγκιπα William στο Σάντρινγκχαμ, ενώ τα παιδιά τους έχουν διάλειμμα από το σχολείο, σύμφωνα με το PEOPLE.

Kate Middleton leaves Windsor Castle for first time post-surgery to join Prince William, kids at Norfolk estate https://t.co/F9Ub2fs5DK pic.twitter.com/C3i17usbKZ

— Page Six (@PageSix) February 10, 2024

Η Daily Mail αναφέρει ότι η Kate συναντήθηκε με την οικογένειά της στο Νόρφολκ, αφού πέρασε λίγο χρόνο μετά την επέμβαση στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ. “Η Catherine αναρρώνει καλά, έχει ανυπομονησία για αλλαγή περιβάλλοντος. Ανυπομονεί να ηρεμήσει στο Νόρφολκ, όπου τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τον William“.

Τα ταξίδια του ζευγαριού θα τους φέρουν τώρα πιο κοντά στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος μένει στο Σάντρινγκχαμ. Επέστρεψε εκεί την Τρίτη, αφού συναντήθηκε στο Παλάτι με τον πρίγκιπα Harry, που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να δει τον πατέρα του μετά τη διάγνωση με καρκίνο.


Keywords
Τυχαία Θέματα