Kate Middleton: Αφήνει βρέφος να παίξει με την τσάντα της και το βίντεο λιώνει καρδιές – “Θα γυρίσω να την πάρω”

12:24 29/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton είχε την ευκαιρία να επιδείξει τη μητρική της πλευρά άλλη μια φορά, κατακτώντας την καρδιά ενός μικρού θαυμαστής της. Και αν όχι η ίδια, σίγουρα η τσάντα της.

Την Παρασκευή, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το Aberfan στη νότια Ουαλία, όπου αφιέρωσαν χρόνο για να θυμηθούν όσους έχασαν τη ζωή τους στην καταστροφή των ορυχείων της πόλης το 1966 και χαιρέτησαν τους ανθρώπους που βγήκαν να τους συναντήσουν.

Everyone wants

a piece of royalty, including one-year-old Daniel Williams from Wales, who took an opportunity to ‘snatch’ Kate Middleton’s purse. #9Today https://t.co/5xGtKERrqx

— The Today Show (@TheTodayShow) April 29, 2023

Η Kate χαιρέτησε τη Lucy, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τον ενός έτους γιο της Daniel, ο οποίος φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τη μαύρη τσάντα της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ο μικρούλης κράτησε και έπαιξε με την τσάντα, με την Kate να τον κοιτάζει τρυφερά και να ενθουσιάζεται μαζί του. Μάλιστα, άφησε τον Daniel να πάρει την τσάντα, ενώ εκείνη συνέχισε να χαιρετά άλλους ανθρώπους.

This was the moment one-year-old Daniel Williams took a fancy to the Princess of Wales’ handbag as she greeted crowds in Aberfan https://t.co/ZXAfIehKMR pic.twitter.com/Lbu5hAKL1M

ITV Wales News (@ITVWales) April 28, 2023

Η Lucy είπε στο ITV: “Νομίζω ότι κατανόησε πόσο δύσκολο είναι με τα παιδιά. Είπε: Μπορεί να το πάρει για να παίξει μαζί του, θα επιστρέψω γι’ αυτό, σαν να επρόκειτο για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον δρόμο.”

“Είμαι απλά άφωνη“, πρόσθεσε η Lucy. “Είναι χαρακτηριστικό του όμως. Είναι λίγο τυφώνας, δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο!”

Keywords
Τυχαία Θέματα