Kaia Gerber: Πότε κατάλαβε πόσο εμβληματική είναι η Cindy Crawford

15:38 14/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kaia Gerber ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, Cindy Crawford, αν και η ίδια επιδιώκει να κάνει ακόμη μεγαλύτερη καριέρα. Τουλάχιστον αυτό επιθυμούσε προτού αντιληφθεί πόσο πραγματικά εμβληματική είναι η μητέρα της.

Σε άρθρο της στη Wall Street Journal η Gerber παραδέχτηκε ότι μόλις πριν από μήνες συνειδητοποίησε πόσο “εμβληματική” ήταν πραγματικά η Cindy Crawford.

Το 22χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι μόνο όταν είδε το ντοκιμαντέρ The Super Models

κατάλαβε τη διάσταση της φήμης της 57χρονης μητέρας της.

“Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ήξερα ότι είσαι εμβληματική, αλλά…. Δεν καταλάβαινα όταν ήμουν νεότερη” θυμάται να λέει στη μητέρα της αφού είδε το ντοκιμαντέρ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ τον Σεπτέμβριο του 2023. “Έπαθα starstruck μπροστά της μετά”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Παρ’ όλο που η Kaia ήταν πιθανότατα κάπως εξοικειωμένη με την καριέρα της μητέρας της, η εις βάθος ματιά τη βοήθησε να καταλάβει καλύτερα πόσο πολύ πρωτοπόρα ήταν, καθώς “δεν υπήρχε πραγματικά κάποια της οποίας τα βήματα να μπορούσε να ακολουθήσει”.

“Μου φάνηκε τόσο ωραίο το γεγονός ότι είχε πάντα αυτή τη φιλοδοξία και έκανε πράγματα όπου οι άνθρωποι της έλεγαν: Αυτό θα καταστρέψει την καριέρα σου. Μην το κάνεις αυτό. Και εμπιστευόταν το ένστικτό της”, πρόσθεσε το λεγόμενο nepo baby.

Πρόσθεσε ότι εντυπωσιάστηκε από το πόσο “έξυπνη και συγκεντρωμένη και φιλόδοξη” ήταν η μητέρα της ακόμη και στην αρχή της καριέρας της.

Εντυπωσιάστηκε διπλά επειδή η Cindy προερχόταν “από ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο” από την Kaia, καθώς δεν είχε οικογενειακή περιουσία ούτε και την αναγνωρισιμότητα της κόρης της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

Η Cindy μεγάλωσε την Kaia και τον αδελφό της Presley, 24 ετών, με τον σύζυγό της, Rande Gerber, 61 ετών, τον οποίο παντρεύτηκε το 1998. Το μοντέλο δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι αναφέρεται ως “nepo baby” στις συζητήσεις για τη φήμη της μητέρας της.

“Δεν νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα ξεχαστεί, οπότε σαφώς έχω φτάσει σε ένα σημείο αποδοχής“, είπε. “Προσωπικά έχω πλήρη επίγνωση όλων των υπέροχων πραγμάτων που έχει κάνει για μένα και ποτέ, μα ποτέ δεν θα έλεγα κάτι αρνητικό γι’ αυτό, γιατί αυτή είναι η αλήθεια μου γι’ αυτό”.

Δεν ήταν μόνο ο πλούτος και η φήμη των γονιών της που της έδωσαν το προβάδισμα στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Παραδέχτηκε ότι μπορούσε πάντα να πάρει συμβουλές για “καριέρα” και “επιχειρηματικά πράγματα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα