Justin Theroux: Απολαμβάνει τον… γυμνισμό στα αεροπλάνα; – Τι απαντά ο ίδιος για την ξεκαρδιστική φήμη

11:05 2/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Justin Theroux δεν διστάζει να… βολευτεί στο αεροπλάνο, ιδίως όταν πρόκειται για πολύωρη πτήση και κυρίως δεν ντρέπεται να το παραδεχθεί.

Ο σταρ θέλησε να απαντήσει σε μια ξεκαρδιστική φήμη που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και τον θέλει να κοιμάται γυμνός στη διάρκεια της πτήσης, διευκρινίζοντας αν πράγματι είναι οπαδός του γυμνισμού και στο αεροπλάνο.

“Πρόσφατα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την εκπρόσωπό μου όπου μου είπε ότι ένα περιοδικό ταμπλόιντ ρωτά για εμένα: Λένε ότι είσαι γυμνιστής στα αεροπλάνα” δήλωσε πρόσφατα στο Esquire ο 51χρονος σταρ. “Ήταν ξεκαρδιστικό. Και φλέρταρα με την ιδέα να βγάλω μια δήλωση, κάτι αστείο όπως: Κοιτάξτε, το σώμα μου, η επιλογή μου.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @justintheroux

Ο Theroux αργότερα μίλησε γι’ αυτό με τον συνάδελφό του και φίλο του, Jason Bateman, στο podcast SmartLess και εξεπλάγη από την αντίδρασή του. “Είπα, ναι, έχω αυτό το πράγμα αυτή την εβδομάδα και ίσως πρόκειται να δημοσιεύσουν μια ιστορία ότι βγαίνω γυμνός στα αεροπλάνα” θυμήθηκε ο Theroux και πρόσθεσε: “Και [ο Bateman] λέει, ναι, αλλά πας γυμνός στα αεροπλάνα.”

Ο Theroux δεν κατάλαβε την αναφορά αρχικά και τότε ο Bateman του την εξήγησε. “Λέω, τι πράγμα; Ο Jason και εγώ είχαμε πετάξει από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο σε μια από αυτές τις δωδεκάωρες πτήσεις με διανυκτέρευση και μου υπενθύμισε ότι αφού είχαν σβήσει όλα τα φώτα και όλα ήταν ήσυχα στο αεροπλάνο -και είμαστε σε μικρές κάψουλες, δεν είμαστε στο 38J- είχα βγάλει κάποια ρούχα. Νομίζω ότι έβγαλα το πουκάμισό μου και ίσως το παντελόνι μου“, είπε ο Theroux. “Αλλά σίγουρα φορούσα κάτι από κάτω. Και μετά πήγα για ύπνο”.

Ο Justin Theroux συνέχισε λέγοντας: “Ο Jason ήρθε κάποια στιγμή και μου είπε: Έι φίλε, τι κάνεις; Φορούσε πιτζάμες -όπως και παντόφλες- και είχε μια οδοντόβουρτσα στο στόμα του. Του λέω, πάω για ύπνο! Κανείς δεν πρόκειται να με δει!” πρόσθεσε. “Και είχα μια κουβέρτα! Οπότε, τέλος πάντων, ήταν σωστό ότι ήμουν ουσιαστικά γυμνός σε ένα αεροπλάνο, αλλά όχι πραγματικά γυμνός.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @justintheroux

Jennifer Aniston: Για δείπνο με τον Justin Theroux στη Νέα Υόρκη – Οι τρυφερές στιγμές των δύο πρώην

Στην ίδια συνέντευξη, ο Theroux μοιράστηκε επίσης ότι εξακολουθεί να έχει επαφή με την πρώην του Jennifer Aniston, με την οποία ήταν παντρεμένος για τρία χρόνια πριν από τον χωρισμό τους το 2018. “Δεν προσπαθώ να υπεκφύγω. Μιλώ στην Jen, αλλά δεν μιλώ για την Jen. Οι άνθρωποι πάντα θέλουν να κουτσομπολέψουν και λένε πράγματα, αλλά πρέπει να βρεις αυτήν την ισορροπία. Και καθώς υπήρξα σε μία δημόσια σχέση, είναι πιο διασκεδαστικό να μην είσαι σε μια δημόσια σχέση.”

Keywords
Τυχαία Θέματα