Julia Roberts: Στη φόρα οικογενειακό σκάνδαλο – Κι όμως δεν είναι αυτό το όνομά της

16:44 12/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Julia Roberts σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι κανονικά δεν έπρεπε να ονομάζεται έτσι, αφού μια έρευνα στα οικογενειακά της αρχεία αποκάλυψε ένα μυστικό σκάνδαλο.

Η 55χρονη σταρ συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ του PBS “Finding Your Roots” του δρ. Henry Louis Gates Jr., όπου την

ενημέρωσαν ότι το επώνυμό της είναι στην πραγματικότητα εντελώς διαφορετικό, αφού η προ-προγιαγιά της, Rhoda Suttle Roberts, είχε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα μετά τον θάνατο του συζύγου της, Willis Roberts.

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η έρευνα στο γενεαλογικό δέντρο της σταρ μέσω αρχείων DNA και γενεαλογικών εργασιών. Ο δρ. Henry Louis Gates Jr. είπε: “Ψάχνοντας στα αρχεία της Κομητείας της Τζόρτζια, ανακαλύψαμε ότι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1850, η Rhoda παντρεύτηκε έναν άνδρα με το όνομα, Willis Roberts.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Η Julia έχει το επώνυμο του Willis, ο οποίος ωστόσο πέθανε το 1864, περίπου μία δεκαετία προτού η Rhoda να γεννήσει τον προπάππου της Julia, John, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγεί σε ένα αναπόφευκτο συμπέρασμα“.

Αναζητώντας στα αρχεία, ο Willis δεν περιλαμβάνεται στην απογραφή του 1880, αλλά ο προπάππους της, John Pendleton Roberts, είναι στη λίστα. Ο δρ. Henry άφησε χρόνο στην Julia να συνειδητοποιήσει ότι ο Willis έλειπε από τη λίστα και στη συνέχεια της είπε: “Ο Willis Roberts δεν θα μπορούσε να είναι ο προ-προπάππους σου. Ήταν νεκρός” με τη σοκαρισμένη Julia να απαντά: “Δηλαδή δεν είμαι Roberts;“

Ο ιστορικός εξήγησε πως η ομάδα του έψαξε βαθιά στα αρχεία της Τζόρτζια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του προ-προπάππου της Julia.

Julia Roberts: Γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της και… νιώθει την αγάπη

Συνέχισαν ερευνώντας το DNA έχοντας πάρει δείγματα από την ηθοποιό και έναν ξάδερφό της για να δουν αν μπορούν να βρουν ταίρι για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο προ-προπάππους σου.

Ο δρ. Henry εξήγησε: “Βρήκαμε αρκετούς πιθανούς συνδυασμούς που συνδέουν την Julia και τον ξάδελφό της με έναν άνδρα… τον Henry MacDonald Mitchell Jr.” Αφού διάβασε το όνομα, η Julia ρώτησε: “Οπότε πού είναι οι Mitchell;” με τον καθηγητή να επιβεβαιώνει ότι κανονικά θα λεγόταν “Julia Mitchell.”

H ιστορία παίρνει μία ενδιαφέρουσα ανατροπή, καθώς αποκαλύπτεται στην απογραφή ότι ο Henry είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που ονομάζεται Sarah και έχει έξι παιδιά. Συνδυάζοντας τα κομμάτια του παζλ, ο δρ Henry λέει στη συνέχεια ότι η Rhoda ζούσε μόνο τέσσερα σπίτια μακριά από τη μητέρα του Henry.

Ακούγοντας τα νέα, η Julia είπε: “Ειλικρινά θα σπάσει το μυαλό μου. Είναι συναρπαστικό. Και από την άλλη, υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που όταν θα είμαι πιο ήρεμη, ξέρεις, θα μπορώ να ασπαστώ την ιδέα ότι η οικογένειά μου είναι η οικογένειά μου” και πρόσθεσε γελώντας: “Προτιμώ το όνομα Roberts. Αυτό ήταν μία αναπάντεχη ανατροπή“

Keywords
Τυχαία Θέματα