Jonny Lee Miller: Η τρομακτική εμπειρία με την ατρόμητη Angelina Jolie – Σπάνιο σχόλιο από τον πρώην σύζυγο της σταρ

22:31 16/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Jonny Lee Miller θα έκανε τα πάντα για την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie και το απέδειξε και εμπράκτως. Σίγουρα η Jolie του έμεινε αξέχαστη, αφού για χάρη της έπεσε ακόμη και από αεροπλάνο.

Ο πρώην σύζυγός της, Jonny Lee Miller, μίλησε στο Radio X του Johnny Vaughan και αποκάλυψε ότι κάποτε πήδηξε από ένα αεροσκάφος, μιλώντας για “πράγματα

που θα έκανε κάποιος για την αγάπη.”

Αναπολώντας τη στιγμή, ο Miller γέλασε καθώς μοιράστηκε την απάντησή του. “Πήδηξα από ένα αεροπλάνο“, είπε στους έκπληκτους παρουσιαστές της εκπομπής και πρόσθεσε: “Λοιπόν, δεν ήταν δική μου ιδέα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radio X (@radiox)

“Έβγαινα με μια νεαρή κοπέλα που λεγόταν Angelina”, αποκάλυψε, καθώς ένα γραφικό της Jolie εμφανίστηκε στην οθόνη. “Και μου είπε: Ας κάνουμε κάτι συναρπαστικό αυτό το Σαββατοκύριακο”.

Η σταρ έπεισε με κάποιον τρόπο τον Miller να ταξιδέψει στο Hemet, μια πόλη λίγο έξω από το Λος Άντζελες, για να διασκεδάσουν λίγο.

“Είναι ψύχραιμη σαν αγγούρι. Ατρόμητη, αυτή η γυναίκα” είπε για την πρώην σύζυγό του ο ηθοποιός.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν στην ταινία Hackers του 1995. Αμέσως μετά, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια πολιτική τελετή το 1996. Ωστόσο, χώρισαν μόλις έναν χρόνο αργότερα, ισχυριζόμενοι ότι τα πολυάσχολα προγράμματά τους τους χώριζαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα