Johnny Depp: Επανασύνδεση με τη δικηγόρο του Camille Vasquez

16:42 15/7/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά με τη δικηγόρο του Camille Vasquez, στα παρασκήνια συναυλίας του στην Πράγα.

Οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ τους οργίασαν στη διάρκεια της δίκης όπου ομάδα νομικών μεταξύ των οποίων και η εντυπωσιακή Vasquez εκπροσώπησε τον Χολιγουντιανό σταρ κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard

την οποία κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμηση. Ωστόσο, η δικηγόρος ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο ότι δεν συμβαίνει οτιδήποτε με τον Johnny καθώς η καρδιά της ήδη ανήκε αλλού.

POOL/AFP via Getty ImagesCamille Vasquez: Θα συναντηθώ ξανά με τον Johnny Depp – Είμαι θαυμάστριά του

Πράγματι, το περασμένο βράδυ η Camille βρέθηκε στη συναυλία του Johnny με τον φίλο του κιθαρίστα Jeff Beck στην Πράγα όπου συναντήθηκαν στα παρασκήνια και του σύστησε τον αρραβωνιαστικό της, τον Βρετανό Edward Owen. Στα βίντεο που έχουν ανέβει στο TikTok καταγράφεται ο ένθερμος εναγκαλισμός του σταρ με τον σύντροφο της δικηγόρου του αλλά και η τρυφερή κίνηση της Camille στον Edward.

@johnnydeppfam

Camille and all the team were here to support (again) Johnny during his concert and I think it’s just amazing #justiceforjohnnydepp #johnnydepp #concert #fans #relatives #camillevasquez #trialteam #foryoupage

♬ Cool Kids (Sped-Up Version) – Echosmith

Keywords
Τυχαία Θέματα