Johnny Depp: “Δεν είμαι ο εξωστρεφής τύπος που νομίζει ο κόσμος”

16:12 24/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp αποκάλυψε ότι προτιμά την ήσυχη ζωή στο Σόμερσετ, όπου έχει αγοράσει μία τεράστια έκταση με μία έπαυλη του 19ου αιώνα.

Γνωστός ως ένας από τους τους μεγαλύτερους ταραξίες του Χόλιγουντ, ο 59χρονος σταρ επέμεινε ότι δεν είναι “ο φοβερά εξωστρεφής που νομίζει ο κόσμος” σε μια συνέντευξη-έκπληξη στο Somerset Life.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Το 2014, έδωσε 13 εκατ. λίρες για να αγοράσει το κτήμα με την έπαυλη σε στυλ Downton Abbey, που διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και 850 στρέμματα.

Η εκπληκτική κατοικία, η οποία μοιάζει σαν να έχει βγει κατευθείαν από μυθιστόρημα της Τζέιν Όστεν, διαθέτει επίσης πανέμορφους εκτενείς, περιφραγμένους κήπους.

Ο Johnny δήλωσε στο περιοδικό: “Μου αρέσουν τα μέρη με χαρακτήρα. Οι Βρετανοί είναι άνετοι και σε χαιρετούν σαν να είσαι γείτονας – χωρίς να το παρακάνουν. Μου αρέσει να πηγαίνω σε μέρη, να βλέπω πράγματα και να συναντώ ανθρώπους – αλλά δεν είμαι ο μεγάλος εξωστρεφής που νομίζουν οι άνθρωποι.”

Και πρόσθεσε: “Για να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά ντροπαλός άνθρωπος. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα στη Βρετανία, και ειδικά στο Σόμερσετ. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου – και αυτό είναι ωραίο. Μπορώ να πάω σε καταστήματα χωρίς να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν selfies. Δεν με πειράζει αυτό μέχρι ενός σημείου, αλλά μερικές φορές υπάρχει συνωστισμός.”

Την εποχή που προχώρησε στη συγκεκριμένη αγορά, ο σταρ ήταν πρόσφατα αρραβωνιασμένος με την πρώην πλέον σύζυγό του Amber Heard, με την οποία παντρεύτηκαν το 2015 πριν από το διαζύγιό τους το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα