Johnny Depp: Μπορεί να παραιτηθεί από τα 8 εκατ. δολ. της αποζημίωσης της Amber Heard

17:40 8/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp μπορεί να χαμογελάσει πλατιά για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια, ενώ πλέον αισθάνεται ότι έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω του. Αυτά δήλωσαν, μεταξύ άλλων, οι δύο από τους δικηγόρους του Χολιγουντιανού σταρ σε τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες εμφανίστηκαν σήμερα, Τετάρτη.

Η Camille Vasquez και ο Benjamin Chew στις διαδοχικές τηλεοπτικές τους εμφανίσεις στις εκπομπές TODAY

και Good Morning America και στο δίκτυο Law and Crime, αναφέρθηκαν στη δικαστική νίκη του Johnny Depp κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard την οποία κατηγορούσε για δυσφήμηση. Παράλληλα, σχολίασαν τις δηλώσεις της ίδιας ότι η δίκη δεν διεξήχθη με δίκαιο τρόπο.

EXCLUSIVE: Johnny Depp’s attorneys, Camille Vasquez and Benjamin Chew, tell @savannahguthrie Johnny Depp felt “relief” after the verdict in his trial against Amber Heard.

“He’s got his life back.” pic.twitter.com/gtYozShSZw

TODAY (@TODAYshow) June 8, 2022

Κατέρριψαν επίσης τον ισχυρισμό της Heard ότι έχασε τη δίκη επειδή o Johnny είναι πιο ισχυρός και δημοφιλής από εκείνη, λέγοντας ότι είναι “εντελώς ψευδές” ότι διαδραμάτισαν ρόλο τα social media. Επίσης, υποστήριξαν ότι οι ένορκοι δεν τη συμπάθησαν επειδή – σε αντίθεση με τον Johnny – “δεν ανέλαβε την ευθύνη για το οτιδήποτε”.

Οι δύο δικηγόροι του Depp σημείωσαν ότι ενδεχομένως αυτός μπορεί και να παραιτηθεί από τα 8 εκατ. δολ. που διατάχθηκε η Heard να πληρώσει. Άλλωστε, οι δικηγόροι της είπαν ότι δεν έχει τα χρήματα και χθες αποκάλυψαν τις σκέψεις της να ασκήσει έφεση. Ερωτώμενοι αν ο Depp θα παραιτηθεί από τη χρηματική αποζημίωση, οι δύο δικηγόροι του σημείωσαν: “Αυτό ποτέ δεν αφορούσε τα χρήματα. Ήταν για να αποκαταστήσει τη φήμη του και αυτό έκανε. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε αλλά αυτό αφορούσε τη φήμη του κ. Ντεπ, αυτό ήταν για εκείνον”.

Keywords
Τυχαία Θέματα