Jessica Biel: Πέρασε τα γενέθλια του γιου της στο σπίτι και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο

22:29 9/4/2020 - Πηγή: InStyle

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε έχει σίγουρα προκαλέσει πολλά αρνητικά στην καθημερινότητα μας. Ένα από αυτά είναι πως όσοι γιορτάζουν και έχουν γενέθλια αυτή την περίοδο θα πρέπει να τα περάσουν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Αυτή η συνθήκη μπορεί να γίνει όμως πολύ καλύτερη όταν έχεις μαζί σου στο σπίτι την οικογένεια σου.

Ακριβώς όπως και ο γιος της Jessica Biel. Η ηθοποιός και ο σύζυγος της Justin Timberlake αποφάσισαν να γιορτάσουν οικογενειακώς τα γενέθλια του 5χρονου

γιου τους στο σπίτι λόγω καραντίνας. Η Jessica Biel βέβαια φρόντισε να ευχηθεί στον μικρό της γιο, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της το αγόρι.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας, ένας επιπλέον λόγος που αποφάσισε να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πως κοιτώντας τη την κάνει πολύ χαρούμενη. Μας παροτρύνει μάλιστα να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Να κάνουμε scroll down στις φωτογραφίες που έχουμε στο κινητό μας και να ανεβάσουμε μία φωτογραφία που μας κάνει πραγματικά χαρούμενους. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να νιώσουμε λίγο καλύτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

View this post on Instagram

This little man is 5 today! We’re at home, covered in legos and birthday cake right now… but I just found this pic on my phone from last summer and it made me so happy. To celebrate his big birthday, we’re supporting @savethechildren and @feedingamerica, who are doing so much good work to keep kids and families healthy and fed during this time Scroll through your old pictures today and post something that brings you a little bit of joy! Sending lots of love to you all…

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Apr 8, 2020 at 1:32pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα