Jeremy Renner: Η πρώτη του συνέντευξη μετά το σοκαριστικό ατύχημά του – “Θα το έκανα ξανά για προστατεύσω τον ανιψιό μου”

23:15 29/3/2023 - Πηγή: InStyle

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο Jeremy Renner μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα την Πρωτοχρονιά. Ο δημοφιλής σταρ μίλησε για το τραγικό περιστατικό αλλά και τη δύσκολη ανάρρωσή του.

Η συνέντευξη του Jeremy Renner, ιδιαίτερα αγαπητού από τον ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel,

θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ερωτηθείς στο πώς θα λειτουργούσε σήμερα σε παρόμοιο συμβάν δήλωσε:

«Θα το έκανα ξανά. Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου».

Στη συνέντευξη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και σε κάποια σημεία δακρύζει όταν μιλά για τον αντίκτυπο που είχε το ατύχημα στην οικογένειά του.

«Επέλεξα να επιβιώσω. Δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται», είπε χαρακτηριστικά ο Jeremy Renner.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόνο του όταν τον καταπλάκωσε το μηχάνημα, ωστόσο όπως είπε «ήταν ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος».

Ο δημοφιλής σταρ υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του – συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών.

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται ο ανιψιός του Jeremy Renner στο τρέιλερ του αφιερώματος. «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός» τόνισε.

Ο Jeremy Renner παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, έπειτα από έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρισε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο ηθοποιός προσπάθησε να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

Jeremy Renner: Το βίντεο που δείχνει την πρόοδό του μετά το σοβαρό ατύχημα – Αποφασισμένος να αναρρώσει πλήρως

Keywords
Τυχαία Θέματα