Jennifer Lopez: Ποζάρει με σέξι μαγιό και αναστατώνει τους θαυμαστές της

11:11 5/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez ανέβασε τη θερμοκρασία των θαυμαστών της ποζάροντας με σέξι μαγιό για ανάρτησή της στο Instagram.

Η 53χρονη σουπερστάρ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εορταστικό τριήμερο της 4ης Ιουλίου, Ημέρα Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ, και φρόντισε να προκαλέσει ταχυπαλμίες ανεβάζοντας φωτογραφίες της με το ροδακινί ολόσωμο μαγιό της που τόνιζε τις θηλυκές καμπύλες της και το ντεκολτέ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Lopez απόλαυσε τις διακοπές της αυτές τις ημέρες στα Χάμπτονς, μαζί με τον σύζυγό της Ben Affleck, τα δίδυμά της Emme και Max, 15 ετών, και τα τρία παιδιά του συζύγου της.

Η JLo ανέβασε σειρά φωτογραφιών και έγραψε στη λεζάντα: “Ελπίζω όλοι να περάσατε ένα υπέροχο εορταστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο αγάπη, οικογένεια, φίλους και διασκέδαση.”

Παράλληλα, μοιράστηκε κι ένα βίντεο από το αστραφτερό λευκό πάρτι της 4ης Ιουλίου του Michael Rubin.

Στο μεταξύ η σουπερστάρ δέχεται ακόμη επικρίσεις για την προώθηση της εταιρείας αλκοολούχων ποτών Delola. Προκάλεσε, μάλιστα, σύγχυση στους θαυμαστές της, όταν ανέβασε βίντεο στο Instagram μιλώντας για τη σχέση της με το αλκοόλ – λέγοντας ότι απολαμβάνει το “περιστασιακό κοκτέιλ”, αλλά δεν γίνεται “σκ@τ@.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η 53χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο υπερασπιζόμενη τον εαυτό της απέναντι στους επικριτές που κατηγόρησαν την επιλογή της να λανσάρει τη μάρκα αλκοόλ, Delola, παρ’ όλο που προηγουμένως είχε παραδεχτεί ότι δεν πίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα