Jennifer Lopez: Πώς το Μπρονξ την… έκανε το πρόσωπο γνωστού ιταλικού brand εσωρούχων

13:50 2/10/2022 - Πηγή: InStyle

Τα στελέχη του Ομίλου Calzedonia Sandro και Marcello Veronesi μίλησαν για τις φιλοδοξίες τους στις ΗΠΑ -και το νέο τους πρόσωπο- κατά τη διάρκεια της πρώτης τους εκδήλωσης στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Αυτό το νέο πρόσωπο της Intimissimi θα είναι η Jennifer Lopez, κάτι που ανακοινώθηκε

την Τρίτη και αναμένεται να στηρίξει την εταιρεία και στην επέκτασή της στις ΗΠΑ. Η εταιρεία πρόσφατα έχρισε τη Λατίνα popstar την Global Brand Ambassador της, είπε ο γενικός διευθυντής του ομίλου, Marcello Veronesi, στο WWD στη διάρκεια του εταιρικού πάρτι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τα αφεντικά της Intimissimi ελπίζουν ότι η Jennifer μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτύξουν το brand στις ΗΠΑ, όπου η πρόοδος επιβραδύνθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ένα από τα πρόσφατα μεγάλα ονόματα που αντιπροσώπευαν την εταιρεία ήταν η σταρ του Sex And The City, Sarah Jessica Parker.

Όπως είπε ο Marcello Veronesi στο WWD, “τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας χαλαρώσαμε ελαφρώς, ανακόψαμε την επέκτασή μας, αλλά το επόμενο έτος σκοπεύουμε να διαθέσουμε ξανά χρήματα”.

Η Intimissimi εξακολουθεί να βλέπει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης στις ΗΠΑ. Ο Sandro Veronesi, CEO της εταιρείας, εξήγησε: “Η αγορά ανοίγει μια νέα φάση μετά την κυριαρχία της Victoria’s Secret. Τώρα υπάρχουν νέα brands και ελπίζουμε να πάρουμε μερίδιο αυτής της αγοράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Έχουμε μία μοντέρνα πρόταση της Intimissimi στις ΗΠΑ. Θα πάρει λίγο χρόνο για να γίνει γνωστή“. Ο Sandro επίσης αναγνώρισε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις ευρωπαϊκές και τις αμερικανικές αγορές.

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι το brand πρέπει να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες των Αμερικανών καταναλωτών. Ο Sandro είπε: “Θέλουμε να αναπτυχθούμε πολύ και επίσης, θέλουμε να κατανοήσουμε καλύτερα το γούστο και τις προτιμήσεις του αμερικανικού κοινού, επειδή οι δύο αγορές είναι διαφορετικές και οι ανταγωνιστές είναι διαφορετικοί. Οπότε πρέπει να μάθουμε πολλά και να επενδύσουμε σε άνοιγμα καταστημάτων, επικοινωνία και παγκόσμια επέκταση“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Πώς το Μπρονξ επηρέασε το στιλ της JLo

Στο μεταξύ, η Jennifer έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως η ανατροφή της στη Νέα Υόρκη έχει επηρεάσει πολύ το στιλ της, όπως εξήγησε: “Στη Νέα Υόρκη, στο Μπρονξ, ήμασταν του τύπου “ντυνόμαστε σαν αγόρι με Doc Martens και αντρικά παντελόνια και λευκό φανελάκι”. Ήταν πολύ το ύφος του Λατίνου, μεγάλοι κρίκοι και eyeliner, και αυτό μου έμεινε. Το μίγμα σκληρότητας και σεξουαλικότητας“.

Aυτό το μίγμα επεσήμανε και ο Veronesi που τόνισε: “Η Jennifer είναι γνωστή για το μοναδικό και εκλεκτικό της στιλ και συνδυάζει αυτό το μίγμα σκληρότητας και σεξουαλικότητας καθώς μεγάλωσε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης”. Προφανώς ο CEO βρήκε στη Λατίνα σουπερστάρ, την τέλεια σντιπρόσωπο για να συστήσει τη μάρκα εσωρούχων σε ένα νέο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα