Jennifer Lawrence: Αποκαλύπτει το χειρότερο φιλί στο Χόλιγουντ – Ποιος σταρ “χρησιμοποίησε το στόμα του με λάθος τρόπο”;

18:30 1/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lawrence έχει ανταλλάξει κινηματογραφικά φιλιά με μερικούς από τους διασημότερους άνδρες του Χόλιγουντ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα ηταν αξέχαστα, έστω με τη θετική έννοια. Η ηθοποιός, σε εμφάνισή της στο Chicken Shop Date στο

YouTube με την Amelia Dimoldenberg, πέρυσι τον Ιούνιο, που επανήλθε τώρα στη δημοσιότητα, αποκάλυψε ότι ένα από τα φιλιά της στην οθόνη ήταν “το χειρότερο φιλί όλων των εποχών”.

Όταν ρωτήθηκε για τις επί της οθόνης περιπτύξεις της και για το πώς βαθμολογούσαν οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές της ενώ ενώνουν τα χείλη τους, η 33χρονη Lawrence ήταν ειλικρινής. Έκανε μια μίμηση του μυστηριώδους φιλιού πριν πει: “Δεν θέλω να πω, αλλά υπάρχει ένας. Το στόμα του ήταν μια χαρά, αλλά αυτό που έκανε με αυτό ήταν λάθος”.

Who is Jennifer Lawrence’s worst on screen kiss?#JenniferLawrence pic.twitter.com/7AZW9OShQM

— Billi Pop (@Billi_Pop) November 18, 2023

Κι ενώ η Jennifer έχει ανταλλάξει καυτά φιλιά με αρκετούς διάσημους άνδρες, αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος ήταν ένοχος για το τρομερό αυτό φιλί.

Πέρυσι, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ερωτική σκηνή της με τον Chris Pratt στην ταινία Passengers του 2016 ήταν αμήχανη και αναγκάστηκε να μεθύσει “πολύ, πολύ” για να ανακουφιστεί από το αίσθημα ενοχής, καθώς τότε ο συμπρωταφωνιστής της ήταν παντρεμένος με την Anna Farris.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter για το θέμα του Chris, είπε: “Θα ήταν η πρώτη φορά που θα φιλούσα έναν παντρεμένο άνδρα και οι ενοχές είναι το χειρότερο συναίσθημα στο στομάχι σου. Και ήξερα ότι ήταν η δουλειά μου, αλλά δεν μπορούσα να πω στο στομάχι μου ότι…

Έτσι πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου και της είπα: Θα μου πεις ότι είναι εντάξει;. Ήταν πολύ ευάλωτη στιγμή. Και δεν ξέρεις τι είναι υπερβολικό. Θέλεις να το κάνεις αληθινό, θέλεις όλα να είναι αληθινά, αλλά μετά… Αυτήν τη φορά ήμουν πιο ευάλωτη από ποτέ”

Άλλος συμπρωταγωνιστής που μοιράστηκε φιλιά με την Jennifer είναι ο Liam Hemsworth, το φιλί του οποίου με την σταρ έγινε επίσης πρωτοσέλιδο.

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι η Jennifer έτρωγε επίτηδες δύσοσμο φαγητό πριν από τις σκηνές φιλιού τους στην ταινία “The Hunger Games” του 2014.

Στο promo trail, ο Liam ισχυρίστηκε: “Έβαζε σκοπό να φάει σκόρδο ή τόνο ή κάτι που ήταν αηδιαστικό”, πριν χαρακτηρίσει τις προσωπικές στιγμές “αρκετά άβολες” επειδή ήταν “μία από τις καλύτερες φίλες μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα