Jane Fonda: Πώς βλέπει τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck; “Μοιάζει σαν να θέλετε να αποδείξετε κάτι”

17:33 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Mετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jennifer Lopez “This Is Me… Now”, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητάς. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα είναι μια ταινία με ένα πολύ ενδιαφέρον reunion.

Η Fonda, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Lopez στην ταινία

“Monster-in-Law”, θα εμφανιστεί στην ταινία “This Is Me… Now”.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί ένα μέλος του “Zodiacal Council”, μιας ομάδας που παρατηρεί τη ζωή της πρωταγωνίστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda)

Σύμφωνα με το Variety και το TODAY.com, η Fonda μοιράζεται τα συναισθήματά της για την Lopez και τη σχέση της με τον Ben Affleck στην ταινία: “Θέλω να ξέρεις πως δεν καταλαβαίνω ακριβώς το γιατί, αλλά νιώθω συνδεδεμένη με σένα και τον Ben και πραγματικά θέλω να πετύχει αυτό.”Όμως, έχω την εξής ανησυχία. Μοιάζει σαν να προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι, αντί απλά να το ζείτε. Θέλω να πω, σε κάθε δεύτερη φωτογραφία σφίγγεστε αγκαλιά ή φιλιέστε“.

Η Lopez απαντάει με χιούμορ: “Απλά έτσι ζούμε τη ζωή μας.”

Η pop star υποδύεται μια δημιουργική γυναίκα που αναζητά τον αληθινό έρωτα μετά από τρία διαζύγια. Η ταινία “This Is Me… Now” θα εξερευνήσει τα θέματα της αγάπης, της απώλειας και της αυτογνωσίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Επίσης, εκτός από τη Fonda, η ταινία “This Is Me… Now” θα περιλαμβάνει και άλλα γνωστά ονόματα, όπως οι Post Malone, Kim Petras, Sofía Vergara, Keke Palmer, Neil deGrasse Tyson, Jay Shetty, Jenifer Lewis, Sadhguru και Trevor Noah.

Επιπλέον, στην ταινία θα εμφανιστεί και ο σύζυγος της Lopez, Ben Affleck.

Keywords
Τυχαία Θέματα