Jamie Dornan: Οι φήμες ότι θα γίνει ο νέος James Bond

09:49 18/4/2022 - Πηγή: InStyle

Θα είναι ο Jamie Dornan ο επόμενος πράκτορας 007;

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός έχει αναλάβει πολλούς σημαντικούς ρόλους. Πρόσφατα, μάλιστα, πρωταγωνίστησε στη δραματική κωμωδία ‘Belfast’. Η ταινία ακολουθεί τον μικρό Buddy, ο οποίος μεγαλώνει στο Belfast του 1969. Εκείνη την περίοδο, η πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας σπάραζε από τις συγκρούσεις των καθολικών και των προτεσταντών. Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και των κριτικών. Ωστόσο, όλοι αναρωτιούνται εάν θα γίνει ο νέος James Bond.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belfast (@belfastmovie)

Πριν από λίγες ημέρες, ο Jamie Dornan έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘Esquire’. Μίλησε για τις έντονες φήμες ότι θα συμμετέχει στη διάσημη ταινία δράσης και έφερε ως παράδειγμα τον Robert Pattinson. Ο καινούριος Batman αποτελεί καλό φίλο και συνεργάτη του Jamie.

“Η προκατάληψη είναι μια ασθένεια. Είναι μια ασθένεια στην κουλτούρα μας. Στη δουλειά μου σίγουρα. Αλλά γενικά οι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι και είναι λυπηρό. Δείτε την αντίδραση που υπήρξε όταν ο Rob πήρε τον ρόλο του Batman. Ήταν 90% αρνητική”, είπε χαρακτηριστικά.

“Ο Daniel Craig πήρε τον ρόλο του James Bond και είχε 100% αρνητικές αντιδράσεις. Ήταν κακό, ότι γραφόταν. Και μαντέψτε. Ο Daniel Craig ήταν τέλειος και άλλαξε όλη την ενέργεια του Bond. Και όσοι ήταν αρνητικοί, λάτρεψαν τη δουλειά του Rob στον Batman”, πρόσθεσε ο Dornan.

Η αλήθεια είναι ότι δεν απάντησε ξεκάθαρα στις φήμες, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι θα του ταίριαζε απολύτως, αφού έχει ήδη το look! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debra (@debra_fiftyshades)

Keywords
Τυχαία Θέματα