James Corden: Αποχαιρετά οριστικά το ‘The Late Late Show’

09:53 1/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο James Corden ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το διάσημο talkshow.

Ύστερα από 8 χρόνια προβολής και άπειρες αξέχαστες στιγμές, ο γνωστός κωμικός αφήνει πίσω του το τηλεοπτικό πρόγραμμα που τον ανέδειξε. Από τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις έως και τα αστεία σκετσάκια, το ταλέντο του στην παρουσίαση ήταν φανερό. Αυτό που ξεχώριζε πάντοτε στις καρδιές των τηλεθεατών ήταν το carpool karaoke, κατά τη διάρκεια του οποίου οι διάσημοι καλεσμένοι τραγουδούσαν στο αμάξι μαζί με τον Βρετανό παρουσιαστή. Έγινε έτσι εξαιρετικά αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και ο κόσμος ανυπομονούσε

να τον παρακολουθεί στις οθόνες του. Γιατί λοιπόν αποχωρεί;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Corden (@j_corden)

Το κανάλι CBS θα διακόψει τη συνεργασία του με τον James Corden κατά τη διάρκεια του 2023. Στην αρχή η είδηση κυκλοφόρησε στα media και αφότου έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο 43χρονος σχολίασε τα νέα. Το βράδυ της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή του για τη απόφασή του. Όπως εξήγησε, το συμβόλαιό του έληγε τον Αύγουστο όμως συμφώνησε να παρουσιάσει το ‘The Late Late Show’ για άλλη μια χρονιά. Η τελευταία σεζόν θα προβληθεί την επόμενη άνοιξη.

“Ποτέ δεν είδα αυτήν τη δουλειά σαν τελικό προορισμό. Την είδα σαν μια στάση στο ταξίδι μου. Δεν θα ήθελα ποτέ το ‘The Late Late Show’ να παραμείνει στην τηλεόραση χωρίς να είναι καλοδεχούμενο. Πάντα αγαπώ να εργάζομαι εδώ και πιστεύω ότι σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι μια σωστή χρονική στιγμή για να αποχωρήσω, αλλά και να ανακαλύψω τι άλλο υπάρχει εκεί έξω για εμένα”, αποκάλυψε.

Το CBS πάντως δεν έχει διευκρινίσει ακόμα εάν το πρόγραμμα θα συνεχίσει κανονικά με άλλον παρουσιαστή ή αν θα διακοπεί οριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Late Late Show (@latelateshow)

Keywords
Τυχαία Θέματα