JLo και Ben Affleck συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μεσόγειο και ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

15:15 28/7/2021 - Πηγή: InStyle

Σε ταξίδι με ιδιωτικό σκάφος βρίσκονται οι Jennifer Lopez και Ben Affleck, γιορτάζοντας τα γενέθλια της pop star στην Μεσόγειο.

Η JLO έκανε την σχέση της με τον Ben Affleck instagram official φορώντας Valentino

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι φυσικά τους ακολουθεί παντού, ενώ οι ίδιοι δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν το πόσο ερωτευμένοι είναι. Η 52χρονη Lopez φωτογραφήθηκε στο Saint Tropez με ένα λευκό mini λινό φόρεμα, από το αγαπημένο ethical brand των celebrities, Reformation, που συνδύασε με ένα μεγάλο καπέλο και σαγιονάρες. Αυτό, ωστόσο, που τράβηξε τα βλέμματα, ήταν το χρυσό κολιέ που φόρεσε με το όνομα BEN, προς τιμήν φυσικά του αγαπημένου της Ben Affleck, δείχνοντας μας για ακόμη μια φορά πως είναι full in love.

Splash news

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)


Το πιο καυτό ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz αυτή την στιγμή, συνεχίζει τις διακοπές του στην Ιταλία, καθώς μόλις εχθές οι φωτογράφοι τους εντόπισαν στο Capri, όπου και έκαναν την βόλτα τους, ψωνίζοντας σε κάποια vintage μαγαζιά και απολαμβάνοντας το γεύμα τους στο Faraglioni. Η Jen εμφανίστηκε με ένα χαλαρό λευκό σορτσάκι και ασορτί μπλούζα, strappy sandals σε nude χρώμα, μεγάλη ψάθινη τσάντα και ψάθινο καπέλο. Ο Ben Affleck ήταν, επίσης, σε χαλαρό casual mood, με ένα απλό μπλε t-shirt, χακί καλοκαιρινό παντελόνι και sneakers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η Jennifer Lopez σε τρυφερή στιγμή με την κόρη της


Σύμφωνα με το περιοδικό People οι δυο τους έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, και παρόλο που ο χωρισμός τους πίσω στο 2004, ήταν ιδιαίτερα επίπονος για την Lopez, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να μείνουν μαζί αυτή τη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα