It-girls are back! Η Lily-Rose Depp επαναφέρει τα ’00s με τις street style εμφανίσεις της

08:00 9/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η έντονη προσωπικότητα και το στιλ της Lilyrose Depp έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις, ειδικά μετά την πολυσυζητημένη της εμφάνιση στη σειρά Idol. Το τολμηρό It-girl κυριάρχησε στον χώρο της μόδας με τις street style εμφανίσεις της, που αναμφίβολα επαναφέρουν στη μνήμη μας τα αγαπημένα trends από τα αμφιλεγόμενα 00s.

Το στιλ της εκπέμπει

μια αύρα αυθορμητισμού με μίνιμαλ πινελιές και η αλήθεια είναι πως κάθε φορά μας δίνει την εντύπωση ότι ντύνεται για… το σπίτι. Η προτίμησή της για την no bra τάση αποπνέει αυτοπεποίθηση και στιλιστικά κότσια, αναδεικνύοντας την πιο απελευθερωμένη της πλευρά. Η Lilyrose Depp αποτελεί αδιαμφησβήτητα ένα σύγχρονο style icon της νέας γενιάς, χωρίς μάλιστα να καταβάλει καθόλου προσπάθεια.

Και… θα ήταν αδύνατο να μην αναφερθούμε στην εκπληκτική ομοιότητά της με την Kate Moss! Ειρωνεία;

Balletcore με κορμάκι από δαντέλα και λευκή φούστα

Μια μοναδική εμφάνιση που αντλεί έμπνευση από την αισθητική της μπαλαρίνας και τα πιο «αγνά» κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το λευκό κορμάκι από δαντέλα έρχεται σε πλήρη αρμονία με τη μίνι σατινέ φούστα ενώ, η μάσκα γάτας που φοράει στο πρόσωπο δημιουργεί μια αίσθηση μυστηρίου αν και δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς το concept!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lilysredrose

Σορτς σαν μποξεράκι και τοπ τιράντα

Ένα νεανικό loungewear με λίγα λόγια. Η νεαρή ηθοποιός προβάλει την επίσης νεανική πλευρά του εαυτού της φορώντας τιραντάκι και καυτό σορτς που παραπέμπει σε ανδρικό μπόξερ. Το δοκίμασε άλλωστε και η Hailey Bieber με απόλυτη επιτυχία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα