InStyle at home: 4 εύκολοι τρόποι για να δείχνετε πάντα περιποιημένες

22:17 29/9/2022 - Πηγή: InStyle

Είναι πολύ σημαντικό η περιποίηση της κάθε γυναίκας να μην περιορίζεται μόνο στις εξόδους της. Και ενώ όλες μας θα θέλαμε να δείχνουμε αλλά και να αισθανόμαστε πάντα κομψές, μερικές φορές αυτό είναι δύσκολο. Οι πολλαπλοί ρόλοι που καλούμαστε να καλύψουμε καθημερινά και οι γρήγοροι ρυθμοί στην πόλη “φροντίζουν” να ξεκινάμε τη μέρα μας σχεδόν απροετοίμαστες. Ξυπνάμε με άγχος και με βιαστικές κινήσεις και χωρίς την παραμικρή προετοιμασία ρίχνουμε πάνω μας ό,τι βρούμε μπροστά μας ώστε να συνεχίσουμε την ημέρα μας.

Ωστόσο, η περιποιημένη εμφάνιση δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο αλλά περισσότερο στρατηγική σκέψη. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά πρακτικά tips που αν τα ακολουθήσετε θα σας κάνουν να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας αφενός, αφετέρου θα δείχνετε κομψές όλη τη μέρα.

Ντους ανανέωσης & περιποίηση επιδερμίδας

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Φερθείτε έξυπνα και αφού κάνετε το καθημερινό σας ντους δώστε δύο επιπλέον λεπτά για απολέπιση σώματος. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε ανανεωμένες και σίγουρα θα διαρκέσει περισσότερο η αίσθηση της καθαριότητας που θα νιώθετε μέσα στη μέρα. Μη ξεχνάτε να εφαρμόζετε καθημερινά στο σώμα σας και μια κρέμα για ενυδάτωση που χαρίζει στην επιδερμίδα απαλότητα και μια ευχάριστη μυρωδιά.

Μπορείτε να δείχνετε put together και χωρίς να φοράτε ίχνος μακιγιάζ. Προτείνουμε μια εύκολη ρουτίνα προσώπου που θα περιλαμβάνει ένα αντηλιακό και μια ενυδατική κρέμα, έτσι ώστε η επιδερμίδα σας να δείχνει πάντα λαμπερή και αψεγάδιαστη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Laura (@victoriaxlaura)

Πιτζάμες & αξεσουάρ

Ο τρόπος που ντυνόμαστε μέσα στο σπίτι παίζει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή μας κι ας μη το καταλαβαίνουμε. Για να νιώθετε πάντα άνετες και παραγωγικές -ακόμη και μέσα στο σπίτι- επενδύστε σε ένα καλό ζευγάρι πιτζάμες με ταιριαστές παντόφλες και αξεσουάρ. Στο εμπόριο συναντάμε ευρεία γκάμα σχεδίων και υφών, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και budget.

Τα κοσμήματα δίνουν πάντα έξτρα πόντους στο σύνολό σας και το ίδιο ισχύει μέσα στο σπίτι. Διαλέξτε μικρούς κρίκους ή διακριτικά δαχτυλίδια για να είστε στιλάτες όλη την ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Laura (@victoriaxlaura)

Νύχια

Τα περιποιημένα άκρα είναι βασική προϋπόθεση για μια προσεγμένη εμφάνιση. Δεν είναι απαραίτητο τα νύχια σας να είναι βαμμένα για να δείχνουν όμορφα, αρκεί να είναι περιποιημένα. Κάποιες εύκολες λύσεις για να το πετύχετε αυτό είναι να τα λιμάρετε ώστε να κρατούν το σχήμα τους και να τα καθαρίζετε από τυχόν πετσάκια. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι τα μισοβαμμένα νύχια χρήζουν άμεσης παρέμβασης με ασετόν…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Laura (@victoriaxlaura)

Μαλλιά

Καμιά μας δεν μπορεί να έχει σε καθημερινή βάση “μαλλιά κομμωτηρίου”. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές για να είστε περιποιημένες. Βάλτε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες για να απαλλαγείτε από τη λιπαρή όψη, ενώ μια χαμηλή αλογοουρά ή ένα σινιόν είναι αρκετά για να σας κάνουν να δείχνετε κομψές και put together. Αυτό κάνουν άλλωστε και όλα τα it fashion girls κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Laura (@victoriaxlaura)

Keywords
Τυχαία Θέματα