How to: Πώς θα καθαρίσετε αποτελεσματικά και γρήγορα τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ

Η καθημερινή φροντίδα (καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία) της επιδερμίδας σας είναι απαραίτητη αν θέλετε να δείχνει υγιής και λαμπερή, χωρίς ατέλειες. Αν τα κάνετε όλα πρωί και βράδυ σας αξίζει ένα μπράβο, αλλά αν δεν κάνετε το παρακάτω ο κόπος θα πηγαίνει χαμένος. Μιλάμε φυσικά για τον καθαρισμό των πινέλων και του beauty blender σας, με τα οποία εφαρμόζετε κάθε μέρα το μακιγιάζ σας.

Ο καθαρισμός τους θα πρέπει ιδανικά να γίνεται μετά από κάθε εφαρμογή, αλλά

επειδή αυτό είναι φανταστικό σενάριο και καμία δεν πρόκειται να το κάνει, φροντίστε να γίνει εβδομαδιαία συνήθεια.

Αυτό που κάνει τις περισσότερες να διστάζουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία του καθαρισμού είναι το γεγονός πως παίρνει πολύ ώρα, απαιτεί αρκετό κόπο και συχνά δεν καταλήγει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να δείτε πινέλα και σφουγγαράκια να αστράφτουν από καθαριότητα.

Αν ακολουθήσετε το παρακάτω trick όμως θα τα καταφέρετε και πολύ γρήγορα μάλιστα. Αυτό που χρειάζεστε είναι μία μπάρα σαπουνιού. Βρέχετε το beauty blender σας και το τρίβετε πάνω στο σαπούνι κάτω από τη βρύση, σε όλες του τις πλευρές. Promise, μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχει γίνει ξανά σαν καινούριο. Το ίδιο trick μπορείτε να εφαρμόσετε και με τα πινέλα σας.

FYI αν ψάχνετε ένα νέο foundation (για να λερώσετε ξανά το beauty blender), εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παρακάτω

1/12 Laura Mercier, Candleglow Soft Luminous Foundation 2/12 La Prairie, Skin Caviar Concealer / Foundation SPF 15 3/12 NYX, Born To Glow! Naturally Radiant Foundation 4/12 Max Factor, Radiant Lift Foundation 5/12 Maybelline New York, SuperStay Pro Tool Foundation Stick 6/12 L'Oréal Paris, True Match Foundation 7/12 YSL, All Hours Foundation 8/12 Rimmel, Lasting Finish 25 Hour Foundation 9/12 Urban Decay, All Nighter Liquid Makeup 10/12 Giorgio Armani, Luminous Silk Foundation 11/12 Vichy, Teint Ideal Fluide 12/12 Lancôme, Teint Idole Ultra Wear Nude ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΔεν αφαιρείται το σταθερό, ματ κραγιόν σας; Με αυτό το trick θα φύγει στη στιγμή

Keywords
Τυχαία Θέματα