Hit The Gym: Αυτά είναι τα καλύτερα σύνολα για να είστε καλοντυμένη και στο γυμναστήριο

Στη σύγχρονη εποχή, το γυμναστήριο είναι ένα πραγματικό fashion show. Οι διάδρομοι μοιάζουν με πασαρέλες, και οι γυναίκες επιλέγουν τα outfits τους με την ίδια προσοχή που θα διάλεγαν ένα βραδινό σύνολο. Το αθλητικό look δεν ανήκει πλέον αποκλειστικά στην αίθουσα γυμναστικής. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπία μεταξύ άνεσης και στιλ. Αλήθεια, εσείς τι θα φορούσατε;

Ολόσωμη Ελαστική Φόρμα

Η ολόσωμη ελαστική φόρμα αποτελεί το πιο ιδανικό ρούχο. Αυτό που συνδυάζει άριστα την άνεση με την cool αισθητική. Με ενδιαφέρουσες γραμμές και ελαφριές υφές, δημιουργεί μια hot αθλητική εικόνα, την οποία με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα μπορούσατε να φορέσετε άνετα και έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Lorenze (@paigelorenze)

Μακό Σετ

Για μια πιο χαλαρή προσέγγιση, το μακό σετ προσφέρει ελευθερία κινήσεων. Σίγουρα θα το έχετε δει σε άπειρες εκδοχές και αποχρώσεις και σίγουρα θα το έχετε φορέσει και εσείς -στο γυμναστήριο ή σε κάποια πρωινή βόλτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANNA WINCK (@annawinck)

Μποξέρ Σορτς και Μπουστάκι

Το μποξέρ σορτς και το μπουστάκι συνθέτουν ένα απολύτως δυναμικό look που ταιριάζει άψογα στις αίθουσες του γυμναστηρίου. Δεν χρειάζεται να προπονείστε στην πάλη για να το δοκιμάσετε. Τέλειο για κάθε είδους γυμναστηριακή δραστηριότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

90s Tracksuit

Για μια δόση ρετρό αισθητικής, το 90s tracksuit αναβιώνει τη δεκαετία του ’90 με σύγχρονο τρόπο. Φούτερ υφές, μίνιμαλ σχεδιασμοί και oversized γραμμές φέρνουντην rnb αισθητική στο προσκήνιο, αυτή που τόσο πολύ λατρέψαμε κάποτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid Outfits and Style (@bellahadidsoutfit)

Ποδηλατικό Κολάν

Εξαιρετικά βολικό για διάφορες εμφανίσεις και εκτός γυμναστηρίου. Με ένα ποδηλατικό κολάν είτε στην κλασική του εκδοχή, είτε σε ολόσωμη κάνετε πρώτα την προπόνηση κι έπειτα, πηγαίνετε για brunch.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Reif (@pamela_rf)

Μαύρο Κολάν και Hoodies

Το μαύρο κολάν συνδυασμένο με hoodies αποτελεί μια διαχρονική, πρακτική επιλογή. Για έξτρα styling μπορείτε να προσθέσετε και ένα ζευγάρι γκέτες τώρα που ο καιρός κρυώνει. Και μην ξεχάσετε τα αγαπημένα σας headphones!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Keywords
Τυχαία Θέματα