Heidi Klum: Επική πτώση για το μοντέλο – Το ατύχημα στα παρασκήνια

13:31 6/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ένα άσχημο ατύχημα είχε η Heidi Klum στα παρασκήνια του America’s Got Talent. To μοντέλο ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου καταγράφει τη στιγμή της επικής πτώσης της.

Ενώ η Heidi πλησίαζε την καρέκλα του κριτή και χαιρετούσε το κοινό, σκόνταψε και έπεσε στο πάτωμα.

Η Mel B, η οποία κρατούσε το χέρι της Klum καθώς έπεφτε, είπε: “Αυτή ήταν πτώση!” Ο Howie Mandel έσπευσε κοντά της ρωτώντας την αν είναι καλά.

Εκείνη χειρίστηκε το περιστατικό με χάρη και γοητεία. Στάθηκε όρθια χαμογελώντας και έφτιαξε το στράπλες φόρεμά της για να αποφύγει και τις αποκαλύψεις. Η ίδια μίλησε στον Jimmy Fallon για το ατύχημά της πριν από μία εβδομάδα, ενώ μόλις τώρα ανέβασε το βίντεο σε Insta Story.

Πρώτα μας έδειξε και μια άσχημη γρατζουνιά στο καλάμι της, το “παράσημο” από την πτώση.

Ποζάρει ξανά topless

Η Heidi δεν άφησε το ατύχημα να της χαλάσει τη διάθεση. Την Κυριακή απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της και μάλιστα, ανέβασε βίντεό της όπου είναι topless κάτω από τον ήλιο.

Το μοντέλο ήθελε να αποφύγει τις γραμμές μαυρίσματος κι έτσι έκανε ηλιοθεραπεία topless. Το προηγούμενο βράδυ είχε λάμψει στο Art + Film Gala στο Λος Άντζελες (LACMA).

Η Heidi χαμογέλασε στην κάμερα και έδειξε τα δύο σκυλάκια που έτρεχαν κοντά της. Πρώτα, ωστόσο, ανέβασε τη θερμοκρασία ποζάροντας γυμνόστηθη.

‘Sundaaaayzzzzzzzzzzzzzz”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Heidi.

Keywords
Τυχαία Θέματα