Harry Styles: Η συγκινητική πρόταση γάμου στη συναυλία του στην Πορτογαλία

19:49 4/8/2022 - Πηγή: InStyle

Μία μαγική στιγμή δημιούργησε ο Harry Styles για ένα ζευγάρι θαυμαστών του, που παρακολουθούσαν τη συναυλία του στη Λισσαβώνα.

Στη διάρκεια των συναυλιών του στο πλαίσιο της περιοδείας του “Love On Tour” ο popstar αφιερώνει ένα μέρος του σόου του για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη στιγμή για τους θαυμαστές, οι οποίοι συνήθως κρατούν πινακίδες. Ο Harry ήδη έχει συνεισφέρει σε επιτυχημένες προτάσεις γάμου στη διάρκεια της ευρωπαϊκής του περιοδείας φέτος όπως και της αμερικανικής πέρισυ.

harry styles

performs “love of my life” in lisbon pic.twitter.com/YLvWHYdMoq

— best harry videos (@hsdailyposts) August 3, 2022

Την Τετάρτη το βράδυ σειρά είχαν δύο θαυμαστές του στη Λισσαβώνα. Ο Harry σταμάτησε τη συναυλία όταν εντόπισε μέσα στο πλήθος μία πινακίδα στην οποία αναγραφόταν: “Θα με βοηθήσεις να κάνω πρόταση γάμου;”.

Ο Carl ζήτησε από τον Harry αν θα μπορούσε να πάρει το μικρόφωνό του και να τραγουδήσει κάποιους στίχους στη σύντροφό του, Marianna. Ο Harry ωστόσο πριν παραδώσει το μικρόφωνό του είχε κάποιες ερωτήσεις. “Αν αυτό είναι δύο εβδομάδων πράγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσω το μικρόφωνο. Πόσο καιρό είστε μαζί;“

“Κάτι περισσότερο από έναν χρόνο” απάντησε ο fan και διστακτικά ο Harry ρώτησε το κοινό: “Λοιπόν, τι λέτε; Για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο, το παίρνεις το μικρόφωνο;” και το παρέδωσε στον θαυμαστή του, ο οποίος άρχισε να τραγουδά την κλασική επιτυχία του Elvis Presley, “Can’t Help Falling In Love” στην κοπέλα του όσο ο Harry ενθάρρυνε το πλήθος να τραγουδήσει μαζί του. Αμέσως μετά ο Carl γονάτισε και έκανε την πρόταση γάμου, με την κοπέλα του να παίρνει το μικρόφωνο και να απαντά δυνατά “ναι”!.

Keywords
Τυχαία Θέματα