Harry-Meghan: Συνάντηση με την Oprah Winfrey για μία ώρα – Ετοιμάζουν νέα συνέντευξη;

09:00 28/6/2022 - Πηγή: InStyle

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εντοπίστηκαν να επισκέπτονται την καλή τους φίλη Oprah Winfrey στην αξίας 100 εκατ. δολαρίων έπαυλή της στο Μοντεσίτο, το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το DailyMail.com, το ζευγάρι έφθασε στην έπαυλη το απόγευμα του Σαββάτου, συνοδευόμενο από τη γενική διευθλυντρια επιχειρήσεων του Archewell, τη Mandana Dayani. Δίπλα στη Meghan φαινόταν να βρίσκεται παιδικό καθισματάκι αλλά δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι είχε μαζί του τη Lilibet ή τον Archie.

Πηγές

ανέφεραν στο DailyMail.com ότι οι τρεις τους συναντήθηκαν για μία ώρα με την Oprah, ενώ το σπίτι τους απέχει μόλις πέντε λεπτά από την έπαυλη της θρυλικής παρουσιάστριας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνοδεύονταν από δεύτερο όχημα με προσωπικό ασφαλείας. Ο Harry οδηγούσε το ένα αυτοκίνητο, ενώ δίπλα του στη θέση του συνοδηγού καθόταν η Dayani και η Meghan στα πίσω καθίσματα των επιβατών.

Πρίγκηπας Harry: Μουτρωμένος κατά την επιστροφή στις ΗΠΑ -Έφυγε πριν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου

Η ακριβίστρια Dayani, η οποία προσελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε φωτογραφηθεί με το ζευγάρι πέρυσι στη Νέα Υόρκη, στην περιοδεία που είχαν οργανώσει οι ίδιοι.

Η είδηση της επίσκεψης του ζευγαριού στην Oprah μπορεί να προκαλέσει έκπληξη στη βασίλισσα Ελισάβετ, αν προετοιμάζουν άλλη μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μέσα σε διάστημα μικρότερο των 18 μηνών από εκείνη την εκρηκτική πρώτη συνέντευξη τον Μάρτιο του 2021 που προκάλεσε σκάνδαλο για ρατσισμό στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα