Hailey Bieber: Σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη με τη Selena Gomez

10:35 20/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Hailey Bieber φάνηκε να κάνει αναφορά στη φημολογούμενη διαμάχη της με τη Selena Gomez σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η σύζυγος του Justin Bieber, 26 ετών, παραδέχτηκε ότι το 2023 δεν ήταν εύκολο για εκείνη και ότι έχει μείνει συναισθηματικά “εύθραυστη” αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει τη μία δυσκολία μετά την άλλη.

“Μου

αρέσει να κάνω αστεία για το πώς νιώθω, γιατί μερικές φορές είναι πιο εύκολο από το να παραδεχτώ ότι περνάω δύσκολα”, ξεκίνησε η Hailey.

Και συνέχισε: “Αλλά ειλικρινά από τότε που ξεκίνησε το 2023 πέρασα μερικές από τις πιο θλιβερές και δύσκολες στιγμές που είχα ποτέ στην ενήλικη ζωή μου και το μυαλό και τα συναισθήματά μου ήταν τουλάχιστον εύθραυστα.“

Τον περασμένο μήνα, η Hailey έγινε στόχος αντιδράσεων αφού οι θαυμαστές της Selena, 30 ετών, άρχισαν να την κατηγορούν ότι “αντιγράφει” τις στιλιστικές επιλογές της σταρ, τις κινήσεις καριέρας της, ακόμη και το γούστο της στους άνδρες.

Εβδομάδες μετά, η Selena κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να τρολάρει και να εκφοβίζει τη Hailey, η οποία είχε δεχτεί απειλές θανάτου, αλλά το μίσος δεν έχει σταματήσει.

Η Hailey συνέχισε την Τετάρτη: “Και ξέρω ότι τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο με εμένα, οπότε να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Τούτου λεχθέντος, ας συνεχίσουμε να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Ας είμαστε εκεί για τους αγαπημένους και τους φίλους και την οικογένεια και τους αγνώστους. Ας είμαστε εκεί για τους ανθρώπους… ας συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Είμαστε καλύτεροι μαζί”, κατέληξε.

Οι θαυμαστές θεωρούν ότι η Selena και τη Hailey είναι αντιμέτωπες εδώ και χρόνια, αν και οι δύο έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε έχθρα. Η Gomez έκανε τα πάντα στο τέλος Μαρτίου για να διαλύσει τις φήμες για τη λεγόμενη βεντέτα τους.

Selena GomezHailey Bieber: Tέλος στο δράμα – Ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram

“Η Hailey Bieber επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε ότι δέχεται απειλές θανάτου και τόσο μισητή αρνητικότητα‘, έγραψε η Selena στο Instagram Story της. “Αυτό δεν είναι αυτό που υποστηρίζω. Κανείς δεν πρέπει να βιώνει το μίσος ή τον εκφοβισμό. Πάντα υποστήριζα την καλοσύνη και πραγματικά θέλω όλα αυτά να σταματήσουν.”

Λίγο μετά την ανάρτηση, η Hailey ευχαρίστησε δημόσια τη Selena.

Keywords
Τυχαία Θέματα