Hailey Bieber: Η εξομολόγησή της για τη μητρότητα – “Θέλω παιδιά τόσο πολύ αλλά φοβάμαι”

09:55 15/5/2023 - Πηγή: InStyle

H Hailey Bieber μιλά ανοικτά για το μέλλον της σχέσης της με τον σύζυγό της Justin Bieber και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια με την απόκτηση παιδιών.

Μιλώντας στους Sunday Times, η Hailey Bieber αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και στο τι τη σταματά: “Κυριολεκτικά κλαίω γι’ αυτό όλη την ώρα“, δήλωσε η 26χρονη, ενώ γελούσε. “Θέλω τόσο πολύ παιδιά, αλλά φοβάμαι. Είναι αρκετό που οι άνθρωποι λένε πράγματα για τον σύζυγό μου ή τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσω ανθρώπους που λένε πράγματα για ένα παιδί.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Και πρόσθεσε: “Μπορούμε μόνο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα μεγαλώσουμε”, πρόσθεσε. “Αρκεί να αισθάνονται αγαπημένα και ασφαλή.”

Πριν μιλήσει για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών, η Bieber μίλησε για το μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάρτιο του 2022 και για το πώς ήθελε να ενθαρρύνει τις γυναίκες να “παίρνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται” από τους γιατρούς τους λόγω της παραπληροφόρησης που διαδίδεται για την κατάστασή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

“Την επομένη της νοσηλείας μου στο νοσοκομείο, ήταν στο διαδίκτυο“, είπε. “Ήθελα να μιλήσω για το τι συνέβη με τα δικά μου λόγια, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έκαναν υποθέσεις. Αν αφήνεις τέτοια πράγματα να σε κάνουν να σωπάσεις, επιτρέπεις στους ανθρώπους να σου υπαγορεύουν πώς θα ζήσεις τη ζωή σου. Μερικές φορές θέλω να κουλουριαστώ και να απομονωθώ καθώς λέω πως αν έτσι αισθάνονται οι άνθρωποι, ίσως θα έπρεπε να μείνω σπίτι. Αλλά πραγματικά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.”

Keywords
Τυχαία Θέματα