H “ιερή μεταμόρφωση” της Nicole Kidman – Εντυπωσιακή αλλαγή στο look της

10:32 26/3/2024 - Πηγή: InStyle

H Nicole Kidman αποχωρίστηκε τα μακριά, κοκκινόξανθα μαλλιά της επιλέγοντας μια απολύτως εντυπωσιακή αλλαγή στο look της.

Η σταρ σόκαρε τους θαυμαστές της όταν επέδειξε το νέο κούρεμά της αλλά και την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της με φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. Η Nicole επέλεξε ένα πιο κοντό και πιο ξανθό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η 56χρονη Kidman μοιράστηκε δύο φωτογραφίες φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι Balenciaga, βάζοντας στη λεζάντα της ανάρτησης μόνο ένα μαύρο emoji καρδιάς.

Εικάζεται ότι οι φωτογραφίες είναι από τα παρασκήνια της διαφημιστικής καμπάνιας για το brand, του οποίου είναι πρέσβειρα.

Η σταρ μοιράστηκε επίσης ένα insta story, όπου αποδίδει τα εύσημα στον κομμωτή της Adir Abergel και τη makeup artist Gucci Westman για τη βοήθειά τους στην υπέροχη εμφάνιση, με τον πρώτο να μοιράζεται μια φωτογραφία στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

“Νέα vibes ενώ βρίσκομαι στη Γερμανία”, έγραψε ο Abergel στη λεζάντα της ανάρτησης. “Ιερή μεταμόρφωση!!!”, σχολίασε ένα άτομο.

Άλλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους με άλλα εκθειαστικά σχόλια: “ουάου”, “το λατρεύω”, “υπέροχο”, “πανέμορφη”, “η πιο τέλεια”, “καυτή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα