H γλυκιά ανάρτηση της Gisele Bündchen για τον σύζυγό της Tom Brady

11:31 5/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Gisele Bündchen είναι έτοιμη να περάσει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της, μετά την ανακοίνωση τής αποχώρησης του θρύλου του NFL Tom Brady από την ενεργό δράση και 22 χρόνια παρουσίας στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady

(@tombrady)

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Brady έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο στην οικογένειά του: «… και τέλος, στη σύζυγό μου, Gisele και στα παιδιά μου Jack, Benny και Vivi. Είστε η έμπνευσή μου. Η οικογένειά μας είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Πάντα πετύχαινα στο γήπεδο, αλλά και στο σπίτι με την πιο αγαπητή και υποστηρικτική σύζυγο που έκανε τα ΠΑΝΤΑ για την οικογένειά μας, ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στην καριέρα μου. Η ανιδιοτέλειά της μου επέτρεψε να φτάσω σε νέες  επαγγελματικές πρωτιές και δεν μπορώ να πω με λόγια τι σημαίνεις για μένα και την οικογένειά μας».

Ο Brady θεωρείται ο κορυφαίος όλων των εποχών στην ιστορία του αμερικανικού φούτμπολ, καθώς έχει κατακτήσει επτά Super Bowl ως παίκτης των New England Patriots (2000-19) και Tampa Bay Buccaneers (2020-21). Κανείς άλλος αθλητής δεν έχει φτάσει σ’ αυτό τον μαγικό αριθμό πρωταθλημάτων. Πέντε φορές MVP σε Super Bowl, τρεις φορές MVP της χρονιάς, δύο φορές καλύτερος επιθετικός της χρονιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

«Τι διαδρομή αγάπη μου!» έγραψε η Gisele στo Instagram. Τον χαρακτήρισε «το πιο αφοσιωμένο, και συγκεντρωμένο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ», συμπληρώνοντας πως «ποτέ δεν παραπονέθηκες ούτε μια φορά όλα αυτά τα χρόνια για τις μελανιές και τους πόνους». Και συνεχίζει η Βραζιλιάνα καλλονή: «Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να πετύχεις. Ήμουν πάντα εδώ για σένα, το ξέρεις αυτό, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη όσο κι εσύ για ό,τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!» κατέληξε το πρώην supermodel, πριν ευχαριστήσει: «τα λόγια δεν μπορούν πραγματικά να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους έχουν υποστηρίξει τον σύζυγό μου και την οικογένειά μας όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα