H Ευγενία Σαμαρά δημιούργησε το απόλυτο street style look με μία λευκή κοτλέ παντελόνα

10:08 5/11/2019 - Πηγή: InStyle

Κοτλέ ή corduroy. Είναι μία από τις τάσεις που πρωταγωνίστησαν στον κόσμο της μόδας τον περσινό χειμώνα και συνεχίζει να κυριαρχεί και τον χειμώνα του 2020. Τα κοτλέ υφάσματα είναι cool, πολύ κομψά, ενώ προσθέτουν στα σύνολα μας έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας. Μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ μπορούμε να βρούμε κοτλέ κομμάτια στις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις. Ένας επιπλέον λόγος που λατρεύουμε το κοτλέ είναι πως μας βοηθά να δημιουργήσουμε τα πιο σικ street style looks με 70s αισθητική και έναν ρετρό χαρακτήρα.

Εάν

χρειάζεστε όμως λίγη έμπνευση για το πώς μπορείτε να εντάξετε αυτή την τάση στα καθημερινά σύνολα σας, το σύνολο της Ευγενίας Σαμαρά είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Η ηθοποιός δημιούργησε το απόλυτο street style look, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση λευκή παντελόνα σε κοτλέ ύφασμα με ένα πλεκτό πουλόβερ σε χακί απόχρωση. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία μπορντό shoulder τσάντα και ένα ζευγάρι μπότες σε snake skin μοτίβο.

Το look της είναι κατάλληλο για τις casual βόλτες μας στην πόλη, ενώ μία λευκή παντελόνα ταιριάζει με ό,τι έχουμε στη συλλογή μας και μας βοηθά να δημιουργήσουμε άπειρα σύνολα.

NDP Photo Agency

Δείτε επίσης τα μαύρα δερμάτινα παντελόνια που δεν θα αποχωριστείτε αυτή την εποχή:

1/5 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ 69,90 € attrattivo 2/5 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΤΕΝΟ69,90 € attrattivo 3/5 ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ 79,90 € 'ALE 4/5 FAUX LEATHER SLOUCHY TROUSERSDETAILS25.95 EUR ZARA 5/5 BLACK NAPPA TROUSERS249.00 € Massimo Dutti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ8 cozy παλτό για τις πιο κομψές χειμερινές εμφανίσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα