H ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry για το bullying εναντίον της Meghan Markle και της Diana -Το ζευγάρι μηνύει βρετανική εφημερίδα

11:34 2/10/2019 - Πηγή: InStyle

Δραστικά μέτρα φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε μια προσπάθεια να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή από τον πόλεμο που δέχονται από τα Μέσα.

Μάλιστα ο Δούκας του Σάσεξ δε δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά τα μέσα ενημέρωσης πως συμπεριφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ όπως στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης, ο πρίγκιπας Χάρι ανεφερε πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, Μέγκαν αναγκάστηκαν να αναλάβουν νομική δράση εναντίον της «ανελέητης προπαγάνδας».

«Έχασα την μητέρα μου και τώρα βλέπω την σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», ανέφερε ο Δούκας του Σάσεξ.

Η νομική εταιρία Schillings από την άλλη που εκπροσωπεί την Μέγκαν Μαρκλ, κατηγόρησε την βρετανική εφημερίδα για μια σειρά από «ψευδείς, υποτιμητικές ιστορίες».

Επιπλέον ο Χάρι στην ανακοίνωσή του είπε πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η πιθανότητα να επαναληφθεί η ιστορία. «Έχω δει τι συνέβη όταν κάποιος που αγαπώ εμπορευματοποιείται σε βαθμό που δεν του συμπεριφέρονται πια ή τον βλέπουν ως αληθινό άνθρωπο», σημείωσε ο Δούκας του Σάσεξ.   Τα έξοδα της δικαστικής διαμάχης πληρώνει το βασιλικό ζεύγος και οποιαδήποτε έσοδα θα δωριστούν σε φιλανθρωπική οργάνωση κατά του bullying.

«Η σύζυγός μου έχει γίνει ένα από τα τελευταία θύματα των βρετανικών ταμπλόιντ που ενορχηστρώνουν καμπάνιες εναντίον ατόμων χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες- μια αδιάκριτη καμπάνια που έχει κλιμακωθεί τον τελευταίο χρόνο, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ενώ μεγαλώνουμε τον νεογέννητο γιο μας», σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ανθρώπινο κόστος σε αυτήν την ανελέητη προπαγάνδα, ειδικά επειδή είναι ψευδής και κακοήθης, και παρόλο που συνεχίζουμε με γενναιότητα, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο οδυνηρό είναι»   «Η Μέγκαν είναι η ίδια γυναίκα που ήταν στη μέρα του γάμου μας με αυτήν που βλέπετε στην περιοδεία στην Αφρική. Τόσο καιρό είμαι σιωπηλός μάρτυρας στο προσωπικό της βασανιστήριο. Το να κάθομαι άπραγος και να μην κάνω τίποτα θα ήταν ενάντια σε όσα πιστεύουμε», κατέληξε ο ίδιος.

Πηγή: PeopleGreece

Keywords
Τυχαία Θέματα
Harry, Meghan Markle, Diana -Το,Harry, Meghan Markle, Diana -to