H Victoria Beckham στην πιο σέξι φωτογράφισή της – Αφιερώνει σειρά αρωμάτων στον έρωτά της με τον David Beckham

11:53 26/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Victoria Beckham στέκεται για πρώτη φορά μπροστά από την κάμερα για να πρωταγωνιστήσει ως μοντέλο για την ομώνυμη μάρκα ομορφιάς της.

Παράλληλα, αποκαλύπτει μια νέα συλλογή αρωμάτων εμπνευσμένη από ρομαντικές στιγμές από τον έρωτά της με τον σύζυγό της David Beckham.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η Victoria επιδεικνύει τη σέξι πλευρά της όπως και την καλογυμνασμένη σιλουέτα της, καθώς προωθεί την πρώτη της συλλογή αρωμάτων, η οποία θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Τα τρία αρώματα, που περιλαμβάνονται στη σειρά, επιτρέπουν στους θαυμαστές να… μυρίσουν μερικές από τις πιο προσωπικές αναμνήσεις της Victoria με τον David, με το brand να αποκαλύπτει στο DailyMail.com ότι κάθε άρωμα “αποτυπώνει τις δικές της αναμνήσεις από εμπειρίες και ατμόσφαιρες.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Για να συνοδεύσει κάθε άρωμα, η Victoria πόζαρε για τρεις ξεχωριστές φωτογραφίες, καθεμία από τις οποίες έχει σκοπό να ζωντανέψει τις αναμνήσεις που αποτυπώνονται στο ίδιο το άρωμα. Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή και απολύτως σέξι φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για να ανακοινωθεί το λανσάρισμα της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα