H Miley Cyrus μάς έδειξε τον σωστό τρόπο να συνδυάσουμε δύο δερμάτινα κομμάτια σε ένα look

Η Miley Cyrus έκανε μια guest εμφάνιση στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon. Η διάσημη σταρ της μουσικής δεν θα μπορούσε να μην το κάνει με ένα stylish και μοντέρνο look.

Έχουμε δει τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές του στιλ της (πολλές από τις οποίες μάλιστα σε αυτήν την εκπομπή μέσα στα χρόνια), αλλά λίγες

από αυτές ήταν smart casual. Έτσι, αυτό το total leather look από τη συλλογή Gucci Resort 2023 -ένα faux δερμάτινο jacket και ένα παντελόνι σε συνδυασμό με κλασικό μπλε πουκάμισο- ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Το leather είναι μεγάλη φέτος και οι περισσότερες από εμάς έχουμε προσθέσει μερικά δερμάτινα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας. Δερμάτινα jacket και παντελόνια και όπως πάντα αξεσουάρ κυριαρχούν στην χειμερινή γκαρνταρόμπα. Τις περισσότερες φορές τα φοράμε μεμονωμένα, τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να τα συνδυάσουμε;

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

H Cyrus παρέδωσε μαθήματα styling και έδωσε την απάντηση στο ερώτημα πώς να συνδυάσουμε δύο ή περισσότερα δερμάτινα κομμάτια σε μία εμφάνιση. Εκτός από το σετ jacket-παντελόνι, δερμάτινα γάντια Gucci και δερμάτινα μποτάκια Gucci August ολοκλήρωσαν το outfit της.

Το look ήταν cool, αλλά ταυτόχρονα απέπνεε rock vibes που ταιριάζουν πολύ στην ατίθαση προσωπικότητα της Miley.

Miley Cyrus: Έκοψε και την “καλημέρα” στον πατέρα της μετά το διαζύγιο από τη μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα