H JLo φορά το ιδανικό slip dress για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

11:02 8/2/2022 - Πηγή: InStyle

Αποδεικνύοντας ότι το slip dress είναι διαχρονικό, πόσο μάλλον και στην φλογερή κόκκινη εκδοχή του, η Jennifer Lopez επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα Norma Kamali και ψηλοτάκουνες γόβες για μια εμφάνιση στο The Tonight Show. Τα χρυσά κοσμήματα Tiffany & Co. έδωσαν τις τελευταίες πινελιές στην εντυπωσιακή εμφάνισή

της που είναι ιδανική για την ημέρα των ερωτευμένων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Lopez μίλησε στον Jimmy Fallon για την επερχόμενη ταινία της “Marry Me” που κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου. Υποδύεται την Kat Valdez, μια super επιτυχημένη τραγουδίστρια (κάτι μας θυμίζει), η οποία έχει σχέση με τον επίσης τραγουδιστή Bastian – στον ρόλο ο Λατίνος star Maluma. Οι δυο τους αποφασίζουν να παντρευτούν on stage, όταν λίγο πριν κυκλοφορεί ένα βίντεο του τραγουδιστή, στο οποίο φαίνεται πως απατάει την σύντροφό του. Με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου, η Valdez ανεβαίνει στη σκηνή και δέχεται να παντρευτεί έναν άγνωστο fan που κρατάει μια πινακίδα που γράφει “Marry Me”. Αυτή την κρατάει ο Charlie – Owen Wilson – ένας μαθηματικός, που συνοδεύει την κόρη του στη συναυλία, κρατώντας στιγμιαία το πλακάτ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο στιγμιότυπο που να θυμάται από συναυλία της, η JLo ανέφερε συγκινημένη: «Είναι πάρα πολλά. Ξεκίνησα να κάνω περιοδείες αργά στην καριέρα μου. Μετά τα σαράντα μου χρόνια και ενώ είχα ήδη παιδιά. Έκανα shows φυσικά, αλλά όχι μια κανονική περιοδεία. Θυμάμαι αυτή την γυναίκα που κρατούσε μια χάρτινη επιγραφή… θα κλάψω… και έγραφε: Περίμενα 14 χρόνια για να σου πω ότι με βοήθησες να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα. Δεν καταλαβαίνεις πως η μουσική σου επηρεάζει το κόσμο μέχρι να κάνεις μια περιοδεία και να έρθεις σε επαφή με το κοινό».

Γι’ αυτό σε αγαπάμε Jennifer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Keywords
Τυχαία Θέματα