H Florence Welch των Florence and the Machine υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση που έσωσε τη ζωή της

13:44 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Florence Welch υποβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση που οδήγησε στην ακύρωση δύο συναυλιών του συγκροτήματός της.

Η τραγουδίστρια των Florence and the Machine αποκάλυψε στο Instagram τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο εμφανίσεις σε φεστιβάλ την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας μιας επείγουσας χειρουργικής επέμβασης που, όπως είπε, “μου έσωσε τη

ζωή”

“Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να ακυρώσω τις τελευταίες δύο συναυλίες. Τα πόδια μου είναι μια χαρά, χρειάστηκε να κάνω μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση για λόγους που δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατή για να αναλύσω ακόμα, αλλά μου έσωσε τη ζωή“, έγραψε η 37χρονη τραγουδίστρια, μήνες μετά την αποκάλυψη ενός τραυματισμού στο πόδι της τον Νοέμβριο. “Και θα επιστρέψω για να κλείσω την περιοδεία Dance Fever στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα. (Ίσως όχι να πηδάω τόσο πολύ, αλλά μπορείτε να το κάνετε αυτό για μένα)” επεσήμανε και συνέχισε:

“Αρκεί να πω ότι εύχομαι τα τραγούδια να ήταν λιγότερο ακριβή στις προβλέψεις τους. Αλλά η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης, η μυθολογία είναι ένας τρόπος να βγάζεις νόημα. Και το σκοτεινό παραμύθι του Dance Fever, με όλες τις παράξενες προφητείες του, θα μου προσφέρει την απαραίτητη δύναμη και κάθαρση αυτήν τη στιγμή”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Welch (@florence)

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η μπάντα της Welch ανακοίνωσε την ακύρωση δύο φεστιβάλ που θα υποστήριζαν το LP Dance Fever του συγκροτήματος το 2022. Οι συναυλίες στο Zurich Open Air Festival και στο Rock En Seine είχαν οριστεί και οι δύο για το τέλος Αυγούστου και στην ανακοίνωση στο Instagram Story σημειώθηκε ότι η αναβολή ήταν αποτέλεσμα “ιατρικής συμβουλής.”

Η Welch είχε υποστεί στο παρελθόν έναν τραυματισμό στο πόδι τον περασμένο Νοέμβριο και αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλίες και τότε, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της στο Instagram ότι “έπειτα από μια ακτινογραφία φαίνεται ότι χόρευα πάνω σε ένα σπασμένο πόδι χθες το βράδυ.”

“Δεν είναι στη φύση μου να αναβάλλω μια συναυλία και σίγουρα όχι μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πονάω και όπως γνωρίζουν οι χορευτές, το να χορεύεις πάνω σε έναν τραυματισμό δεν είναι καλή ιδέα. Και μου είπαν να μην εμφανιστώ για να αποφύγω περαιτέρω ζημιά”, είχε αποκαλύψει τότε η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Welch (@florence)

“Είμαι συντετριμμένη, καθώς η περιοδεία Dance Fever ήταν η αγαπημένη μου συναυλία που έχουμε κάνει ποτέ. Η κοινωνία μαζί σας. Τα όμορφα πρόσωπά σας να λάμπουν“, συνέχισε. “Σας αγαπώ τόσο πολύ και λυπάμαι πολύ για όποιον απογοητεύτηκε. Η καρδιά μου πονάει. Ανυπομονώ να ξανασταθώ στα πόδια μου και να ξαναβρεθώ στην αγκαλιά σας.”

Η Welch έχει μιλήσει ανοιχτά για την υγεία της εδώ και καιρό. Τον Ιούλιο του 2022, μίλησε με τον Munroe Bergdorf στο podcast The Way We Are του Spotify για την επιλογή της να σταματήσει να πίνει όταν συνειδητοποίησε ότι το αλκοόλ ήταν πρόβλημα για εκείνη γύρω από το LP της μπάντας του 2011, Ceremonials.

“Όσον αφορά στο να βρίσκομαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, νομίζω ότι η νηφαλιότητα είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ“, είπε.

“Μου πήρε πολύ καιρό να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι είχα πρόβλημα με το ποτό, επειδή ήμουν από εκείνους τους πότες που [ήταν όλα ή τίποτα]”, εξήγησε τότε η Welch. “Αν απολαμβάνω το ποτό μου, δεν μπορώ να το ελέγξω και αν ελέγχω το ποτό μου, δεν το απολαμβάνω. Αυτό ήταν μια πραγματική κλήση αφύπνισης για μένα.“

Keywords
Τυχαία Θέματα